Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №844 від 18.01.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Сергій Піддубний: «Якби сьогодні не виграли – довелося б з’їсти і планшет, і фішки, і свисток»

Сергій Піддубний: «Якби сьогодні не виграли – довелося б з’їсти і планшет, і фішки, і свисток»

Наставник «Кардинала-Рівне» Сергій Піддубний поділився враженнями від переможної кубкової гри та очікуваннями від другої частини протистояння з «Епіцентром», яка відбудеться за тиждень в Одесі.

- В нас є певний гандикап. Але це ще не перемога. Протистояння складається із двох матчів. Тим паче у футзалі, відіграти чотири голи – це реально. Сьогодні я задоволений тим, як команда грала у першому таймі. Суперники давали нам грати. Після перерви ми знову не зуміли швидко перебудуватися. Тому є, над чим працювати.

У порівнянні із грою тижневої давності – сьогодні було помітно, що це гра на виліт. Усі налаштувалися, нав’язали супернику боротьбу і свою гру. Тим не менше, знову були прогнозовані помилки, які одні і ті ж гравці роблять у кожному матчі. 

Виграли і це добре. Якби сьогодні ми знову не виграли – то справді довелося б з’їсти і планшет, і фішки, і свисток. Бо суперник нам під силу. І повинні його обігрувати. Могли перемагати – 8:0. У них фактично не було моментів. А ми вийшли на другий тайм і замість знову взяти гру під контроль – пішли в атаку і потрапили в полон. Є, над чим працювати.

Зараз будемо ще переглядати потенційних новачків. Президент вимагає результату і виконання завдань. Але від мене і вимагати не потрібно. Я також хочу цього. Повинні працювати на усі сто відсотків, аби досягати результату.

18.01.2018Прес-служба МФК «Кардинал-Рівне»



Рівне-Ракурс №10 від 18.01.2018p. 
На головну сторінку