Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №847 від 08.02.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Валентин Кирилюк:

Валентин Кирилюк:

«Основа» об’єднує людей з реального сектору економіки

Шостого лютого на Рівненщині побували лідери партії «Основа», Андрій Ніколаєнко та Ярослав Арсірій. Вони зустрілися з громадськістю регіону. Питання, які обговорювалися під час візиту, стосувалися пошуку шляхів виходу з складної економічної ситуації нашої країни.

«Партія «ОСНОВА» об’єднує людей справи. Ми знайомимося з активною громадськістю. Ми шукаємо людей справи, які доводять свою любов до України своїми щоденними діями, людей, на яких тримається Україна. Люди справи повинні прийти в політику та взяти владу. Пошуки шляхів миру та економічного благополуччя – об’єднає українців», - зазначив Андрій Ніколаєнко.

Ярослав Арсірій звернув увагу на Доктрину збалансованого розвитку «Україна 2030», яка є економічною платформою партії, на базі якої «Основа» послідовно реалізує ідею розробки дієвих стратегій розвитку для кожного з регіонів України та інтеграцію цих регіональних стратегій у єдину систему інноваційного зростання країни.

Також був представлений керівник обласної організації партії «Основа» Валентин Кирилюк.

Автор поспілкувався з ним і попросив розповісти про подальші плани розвитку партії на Рівненщині.

- «Основа» - унікальна політична сила в Україні. На жаль, наші партії ставлять за мету прийти до влади, але не мають чіткого бачення економічного розвитку країни. Тому - то ми усі двадцять шість років Незалежності і живемо від кризи до кризи. «Основа» ж, навпаки, ставить для себе головну мету – побудову економічно сильної України, з розвиненою економікою та високим рівнем життя людей. Сильну країну можуть побудувати лише люди праці, які самі вміють працювати і розуміють, що потрібно зробити для того, щоб економіка зростала. Тому в нашій програмі немає популізму. Що стосується нашої обласної організації, то я бачу сьогодні головною метою нашої роботи створення міцних осередків партії в усіх селах та містах Рівненщини. Ми робимо ставку на дрібний та середній бізнес. Саме ці люди вміють працювати і розуміють необхідність об’єднання для розвитку економіки. Хочу сказати, що ми готуємось до виборів, в першу чергу, президентських та парламентських, тому що лише через зміни у вищих органах влади можна досягти змін в економіці, які б дали можливість Україні розкрити свій безмежний потенціал і зломити нинішню ганебну ситуацію, коли мільйони людей змушені їхати за кордон, через те що в Україні немає достатньої кількості добре оплачуваних робочих місць.

08.02.2018Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 08.02.2018p. 
На головну сторінку