Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №847 від 08.02.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Вбивцю у Здолбунові затримали

Про зникнення рідного брата до поліції повідомив 59-річний здолбунівчанин п’ятого лютого, близько 18 години.

За місцем проживання братів виїхала слідчо-оперативна група Здолбунівського відділення поліції. З’ясувалося, що 51-річний місцевий мешканець, який неодноразово залишав помешкання, вже півтора місяці не навідувався додому.

Поліцейські виявили 51-річного безвісти зниклого у літній кухні господарства 53-річного жителя міста Здолбунів без ознак життя. На його тілі експерти виявили множинні садна обличчя та колото-різану рану в області ключиці.

Власник будинку зізнався правоохоронцям, що цими вихідними, він разом зі своєю співмешканкою та гостем розпивали спиртні напої. Між чоловіками виникла сварка, у ході якої господар вдарив ножем свого товариша.

За фактом умисного вбивства поліцейські розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

«Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, — зазначив начальник Здолбунівського відділення поліції Сергій Криса. — Вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Поліцейські з’ясували, що здолбунівчанин вже притягався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Тіло загиблого направили в морг для проведення судово-медичної експертизи, відповідно до якої встановлюватиметься причина смерті.

08.02.2018Відділ комунікації поліції Рівненської області



Рівне-Ракурс №10 від 08.02.2018p. 
На головну сторінку