Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №852 від 15.03.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

У Рівному покажуть, яким може бути «Єднання заходу та сходу України»

II Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв «АртЦентр талантів-2018» відбудеться у Рівненському МПК «Текстильник» 25 березня. Початок о 15 годині. А під час теле-трансляції «Єднання заходу та сходу України» відбудеться флеш-моб , участь у якому візьмуть 1300 представників із різних міст України та з-за кордону.

На сам же фестиваль завітають творчі колективи з Грузії, Китаю та України. Нашу державу представлятимуть учасники з Рівненської, Волинської, Львівської, Закарпатської, Тернопільської, Івано-Франківської, Житомирської, Хмельницької, Полтавської, Київської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Запорізької, Донецької та Харківської областей.

Мета фестивалю-конкурсу - єднання творчих колективів заходу та сходу України. Сприяння становленню та розвитку національної культури і духовності дітей та молоді. Формування творчого потенціалу підростаючого покоління, популяризація вокального, інструментального, хореографічного та театрального мистецтва. Співпраця творчих колективів з відомими викладачами і діячами мистецтва. Підвищення професійної майстерності та кваліфікації виконавців і керівників творчих колективів.

Організатори фестивалю - конкурсу:

Комунальний заклад «Рівненський міський палац культури»

Харківська міська рада

Рівненський державний гуманітарний університет

Харківська державна академія культури

II Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв «АртЦентр талантів - 2018» відбудеться за сприяння Управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради та увійшов до проекту «Рівне-місто унікальних подій»

15.03.2018



Рівне-Ракурс №10 від 15.03.2018p. 
На головну сторінку