Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №852 від 15.03.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Запитання дня: хто батько дитини і де буде народжувати Світлана Лобода

Запитання дня: хто батько дитини і де буде народжувати Світлана Лобода

Світлана Лобода лише нещодавно розповіла про те, що вагітна. Співачка LOBODA вже на 7-му місяці вагітності, але майже ніяких подробиць артистка не повідомляє.

Одними з головних запитань, які обговорюються в ЗМІ, стали: хто батько другої дитини Лободи, де і коли буде народжувати Світлана Лобода.

Батько Лободи розповів кілька подробиць. Як з’ясувалося, Світлана Лобода зібралася виїхати з України. Пологи пройдуть у Лос-Анджелесі, а народить вона у травні. Тільки невідомо, від кого вагітна співачка. Батько Лободи каже, що його дочка не повідомляє таку інформацію.

«Світлана старалася, щоб про вагітність дізналися якомога пізніше. Але зараз термін вже великий. Ми щасливі, та й дочка давно хотіла ще одну дитину. Внучка Евангеліна – їй скоро буде 7 років - у нас уже є, тепер хочемо онука! Батька майбутнього малюка вона нам поки не представила, але будь-який вибір дочки я схвалюю! У декреті артистка засиджуватися не збирається. Два місяці максимум зможе пробути без роботи і потім повернеться на сцену! Вона трудоголік, їй потрібно щось робити – виступати, гастролювати, дивувати. А з вихованням малюка допоможемо – і няньчити, і гуляти. Тим більше досвід уже є», - розповідає Сергій Васильович «СтарХіту».

15.03.2018



Рівне-Ракурс №10 від 15.03.2018p. 
На головну сторінку