Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №852 від 15.03.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

3-хвилинний масаж для омолодження шкіри

3-хвилинний масаж для омолодження шкіри

Відомий косметолог Жоель Сіокко розробила простий масаж для своїх клієнток. Відвідувачки її салону - відомі акторки, серед яких Моніка Беллуччі. 

Така процедура підходить для всіх. Її переваги: шкіра стає більш еластичною, пружною та сяючою.

Цей масаж також використовують для збільшення ефективності омолоджуючих масок і кремів. Їх потрібно наносити після процедури.

Спочатку треба очистити шкіру рук і обличчя. Тепер можна починати. Кожен масаж робиться впродовж хвилини.

Покращуємо лімфоток. Для поліпшення кольору обличчя і зняття набряклості. Злегка натискайте вказівним, середнім і безіменним пальцями обох рук на шкіру. Починайте від лоба і закінчуйте в області декольте. Це простимулює відтік лімфи, яка виводить токсини.

Робимо шкіру більш пружною. Трохи пощипуйте шкіру великим та вказівним пальцями. Не потрібно її сильно тягнути. Цей метод робить шкіру більш пружною. Приділіть особливу увагу шиї.

Покращуємо циркуляцію крові. Злегка поплескайте себе по обличчю. Потрібно, щоб шкіра стала трохи рожевою. За допомогою цього способу ви покращите циркуляцію крові та підвищите тонус шкіри.

Французький косметолог впевнена, що старіти потрібно красиво. Тому не варто звертатися до пластичних хірургів і робити підтяжки. Найкраще просто доглядати за собою і частіше посміхатися.

15.03.2018



Рівне-Ракурс №10 від 15.03.2018p. 
На головну сторінку