Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №271 від 22.12.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Гарні традиції

Мрії збуваються... разом із "Кредобанк"

Мрії збуваються... разом із "Кредобанк"

Святий Миколай пам’ятає про дітей-сиріт

Гарна традиція є у працівників ВАТ “Кредобанк”. Щороку, в День Святого Миколая, працівники цього банку віддають свій одноденний заробіток на доброчинність. Це, щонайменше, благородно, адже хто, як не діти-сироти, потребують у цей день хоча б трішки уваги та турботи? Отож, того святкового дня автомобіль із подарунками прямував до Вербської школи-інтернат для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, що в Дубенському районі.

- В інтернатах Рівного діти частіше отримують спонсорську допомогу, - говорить заступник директора Рівненської філії ВАТ “Кредобанк” Андрій КІСІЛЬ (на фото). - Натомість сирітським закладам області, яких на Рівненщині є близько шести, приділяється менше уваги. Саме з цих міркувань ВАТ “Кредобанк” уже четвертий рік поспіль надає спонсорську допомогу Вербській школі-інтернат.

Окрім традиційних солодощів представники “Кредобанку”, порадившись із керівництвом закладу, придбали дві пральні машини: одну - для дівчаток, а другу - для хлопчиків. Чимало теплих слів було сказано дітям, вони почули також і багато добрих побажань та порад. Потрібно було лише бачити радість в очах тих дітлахів! А свою вдячність за увагу та турботу до себе вихованці інтернату висловили у показовому виступі.

- Приємно, що сьогодні не забувають про дітей, обділених батьківською турботою, ні держава, ні ось такі добрі люди, - зазначив директор Вербської школи-інтернат Віталій АЛЬОНОВ. - Ми вдячні спонсорам за їхню підтримку, за те свято, яке вони влаштували нашим дітям.

22.12.2006Алла РОГАШКО



Рівне-Ракурс №10 від 22.12.2006p. 
На головну сторінку