Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №271 від 22.12.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Українська рулетка

У селі Межирич Острозького району покінчив життя самогубством, застрелившись із рушниці, 52-річний місцевий мешканець Павло.

Помер від горілки

мешканець села Підлужжя Дубенського району Микола. Лікарі констатували “алкогольне отруєння”. Організм не витримав великої дози спиртного. Кажуть, чоловік випив майже літр самогону.

У Митницях згорів чоловік

У селі Митниці Радивилівського району згорів 53-річний чоловік, який заснув на дивані з цигаркою, яка і стала останньою в його житті.

Зігрівся назавжди

У селі Малий Мидськ Костопільського району в сторожовому приміщенні СВК ”Серпанок” було виявлено труп сторожа. Причиною смерті, за попередніми висновками слідчої групи Костопільського РВ УМВСУ в області, стало гостре отруєння етанолом (спирт).

Батьки Клочкової потрапили в аварію

На вулиці Шевченка міста Дубно, навпроти університету “Україна”, трапилася аварія - “Джип” врізався у придорожнє дерево. Його пасажири - батьки Яни Клочкової, які є провідними акціонерами ливарно-механічного заводу міста. Авто, на якому вони їхали, належить їхній дочці. Оскільки потерпілих не було, аварію не реєстрували.

Незаконні помаранчі

Півтори тонни мандаринів перевозив без супровідних документів 33-річний мешканець Ковеля. Працівники державтоінспекції доставили чоловіка разом з його автомобілем “Мерседес-Бенц-709” та помаранчами у Рівненський міський відділ внутрішніх справ.

За повідомленнями ЦЗГ УМВС України в Рівненській області, ГУ МНС у Рівненській області

22.12.2006



Рівне-Ракурс №10 від 22.12.2006p. 
На головну сторінку