Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №859 від 03.05.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

В Гощанському районі знову спортивне свято

В Гощанському районі знову спортивне свято

Доки по усій Рівненській області населення готується до пляжного сезону і спортивних активностей на свіжому повітрі, свої нагороди продовжують отримувати призери конкурсу «Сніговик FEST», в якому протягом цієї зими змагалися загальноосвітні навчальні заклади. Діти, разом з дорослими, ліпили красивих і великих сніговиків. Оскільки зима була достатньо сніжною, то й учасників конкурсу, які добре себе проявили, було достатньо багато.

До прикладу Томахівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» Гощанської районної ради зумів посісти третє місце, серед усіх ЗНЗ області, які були залучені до конкурсу. Звісно, що за такі досягнення призерів потрібно відзначити нагородами і сувенірами. Для цього до школи завітали гості з комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Але самим лише врученням призів, вони не обмежилися, і організували для школярів нові змагання. Вони відбулися в рамках фестивалю здорового способу життя і складалися з командних спортивних естафет.

Кожному молодому колективу довелося якомога швидше долати встановлені дистанції, під час яких вони використовували різноманітні м’ячі для ігрових видів спорту. Проходження усіх етапів змагань містило як виключно індивідуальні, так й парні завдання, але час всіх учасників команди завжди об’єднувався, тому перемагали і програвали тут тільки колективи.

В загальному підсумку перемогу святкували «Орли», команда «Спартак» стала другою, а одразу за ними на п’єдестал «злетів» й колектив «Сокіл», які вибороли бронзу. Свої заслужені нагороди отримав також і навчальний заклад, за призове місце в конкурсі «Сніговик FEST».

03.05.2018



Рівне-Ракурс №10 від 03.05.2018p. 
На головну сторінку