Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №868 від 05.07.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Спартакіада «Рух заради здоров’я» знову у Здолбунівському районі

Спартакіада «Рух заради здоров’я» знову у Здолбунівському районі

Декілька тижнів тому в Рівненській області розпочалася спартакіада у підвідомчих установах департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації «Рух заради здоров’я». В нинішньому сезоні, традиційно, захід буде тривати у два етапи. Перший пройде на базі установ соціального захисту населення, де учасники змагатимуться тільки між собою, щоб визначити склад команди, яка візьме участь у другому (фінальному) етапі, на якому вже буде визначений єдиний переможець серед усіх збірних команд з кожного закладу.

В Рівненській області такі змагання відбуваються з ініціативи комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області та департаменту соціального захисту населення Рівненської ОДА. Вони спільно з адміністрацією закладів заздалегідь формують команди з підопічних, які згодом й визначають з-поміж себе найспортивніших.

Черговий етап спартакіади відбувся на базі комунального закладу «Урвенський психоневрологічний інтернат» Рівненської обласної ради. Для місцевих підопічних такі змагання не є чимось новим, бо вже багато років поспіль, кожного літа, вони беруть участь у цих стартах. Але в нинішньому сезоні організатори трішки змінили програму естафет, зробивши акцент в ній на вмінні вправлятися з різноманітним спортивним інвентарем. Це були як м’ячі для різних ігрових видів спорту, так і фризбі, гімнастичні обручі та багато іншого. Зі всім цим спорядженням учасники добре впоралися, за що після закінчення стартів й були відзначені нагородами і подарунками.

05.07.2018



Рівне-Ракурс №10 від 05.07.2018p. 
На головну сторінку