Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №273 від 04.01.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Машина часу

Чи заглядають рівняни за ширму майбутнього?

Опитані не вірять гороскопам, зате вірять у себе

Чого люди очікують від року нового? Чи довіряють вони гороскопам, чи вірять у щасливу зірку, долю? Яким, зрештою, бачать рік, що наступив? Такі запитання поставила людям редакція “Рівне-Ракурсу”.

Володимир КОНЄВ, директор ТзОВ ІРА “Ракурс”:

- На рік новий налаштований позитивно. З персональним гороскопом не ознайомлювався і не буду. З цього приводу розповім анекдот:

“Жив собі бідний чоловік, якому ніколи ні в чому не щастило. Він почав відвідувати храм і просити Бога, аби той зробив його життя багатшим. Бог почув його молитви, однак глянув на чоловіка і співчутливо мовив: “Ти б хоч білет лотерейний купив, чоловіче...” Без наполегливої праці та цілеспрямованості ніякі оптимістичні прогнози астрологів не матимуть сили. Покладаюся на Всевишнього, вірю в себе, і сподіваюся, що рік Свині таки не підсуне нам свиню!

Микола ПАНАЩУК, директор Рівненського міського палацу культури:

- У першій половині року очікую значну соціальну напругу в країні, з осені - парламентських чи президентських виборів.

З персональним гороскопом на наступний рік не ознайомлювався. Не надаю цьому великого значення. Вірю в Бога та у себе.

Оксана БОНДАРУК, керівник відділу прийому оголошень газети “Об’ява”:

- Позитивних змін в країні не чекаю. Вірю в гарне майбутнє, однак не гороскопам. Хоча, відверто кажучи, прогнози астрологів читаю. Інколи просто для того, щоб підняти настрій собі та друзям. Вважаю, що наше майбутнє залежить від нас самих, а не від “далекоглядності” провидців. Тому до віщунів принципово не ходжу.

Тарас ШЕВЧУК, заступник директора ТзОВ ІРА “Ракурс”:

- У країні жити легше не стане. В кращому випадку буде так, як було в минулому році. Хоча сподіваюся на краще. В персональний гороскоп не вірю. Вірю в себе, бо від цього залежить моя результативність у роботі.

Віта УСОВИЧ, приватний підприємець:

- Від влади не очікую позитивних змін. У злагоджену співпрацю та взаємопорозуміння між Ющенком та Януковичем теж не вірю. А от гороскопам довіряю. На 80 відсотків їхні прогнози справджуються. Читала передбачення астрологів на наступні 30 років. Найбільше запам’яталося, що люди майбутнього ходитимуть у простому одязі (а поняття “мода” відійде в минуле), харчуватимуться натуральною їжею, відмовляться від напівфабрикатів. Більше уваги приділятимуть сім’ї.

Астрологи ж кажуть (попри те, що їм, згідно з нашим опитуванням, не дуже довіряють), що рік Свині принесе країні кардинальні зміни. Адже китайська Вогняна Свиня - то не наша лiнива та товста ненажера. У Китаї вона асоцiюється з добробутом та мужнiстю. А оскiльки це останнiй рiк у 12-рiчному циклi за схiдним календарем, то без змiн, конкретних i кардинальних, не обiйтися.

04.01.2007Опитування провела Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 04.01.2007p. 
На головну сторінку