Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №872 від 02.08.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Собаки зірок: улюбленці українських знаменитостей

Собаки зірок: улюбленці українських знаменитостей

Які породи собак стали найпопулярнішими серед українських знаменитостей?

Українські знаменитості зараз активно користуються соціальними мережами і показують дуже багато зі свого життя, в тому числі: своїх близьких і домашніх улюбленців.

• Подруга NK Мімі

Мімі – французька болонка породи бішон фрізе має не тільки зоряну господиню Настю Каменських, а й власну сторінку Instagram. У блозі цієї кучерявої француженки – @miminskux можна знайти «мімішні» образи і незвичайні фото.

• Собака – актриса Ольги Сумської

Чотирилапа подружка Джессіка познайомилася з відомою актрисою завдяки її чоловікові, Віталію Борисюку. Адже він, прислухавшись до поради дочки, подарував коханій собачку.

Напевно, творча атмосфера вплинула і на домашню улюбленицю, так що незабаром Джессіка знялася в комедійному телесеріалі каналу СТБ «Коли ми вдома».

• Лунтик інспектора

У зоряного інспектора Фреймут є, не менш зірковий, пес Лунтик. Телеведуча розповіла, що у дочки Злати сильна алергія на шерсть, але вона все одно хотіла собаку. Так що в ніч з 18 на 19 грудня, традиційно в сім’ї Фреймут, Святий Миколай приніс подарунок. Цього разу, виконавши мрію Злати – йоркширського тер’єра, шерсть якого не викликає алергічних реакцій. Песик казково з’явився у зоряної дочки, так що назвали його відповідно – Лунтик.

• Собака Нора Володимира Зеленського

Ідея завести собаку для сім’ї виходила від самого Володимира. В результаті, чотири роки тому в будинку актора і телеведучого з’явилася швейцарська вівчарка на прізвисько Нора. Як розповів Володимир, вона улюблениця всієї родини, особливо дітей. Але це й не дивно, білосніжна і пухнаста, ну як таку не любити?

• Джамала і Баду

Баду – улюблений шпіц переможниці Євробачення 2016. «Собака - облізака» – так зірка називає свою улюбленицю. Історія вибору імені для пухнастого новорічного подарунка дуже цікава. Джамала назвала улюбленицю в честь Еріки Баду – відомої виконавиці в стилі соул і ритм-енд-блюз. Більш того, в джазі є розспівування, де використовують буквосполучення «ба-ду-ба-ду-ба-дууу».

Мініатюрне створіння досить часто знімається в кліпах господині, їздить на гастролі, позує для глянцю і фігурує на її фото в соцмережах.

• Віра Брежнєва і її Дейзі

Таку ж бішон фрізе, як у Анастасії Каменських і Патрісії Каас, вибрала собі і співачка Віра Брежнєва.

Спочатку, Дейзі призначалася для старшої дочки, але Віра так полюбила пухнасту подругу, що тепер частенько особисто вигулює її, бере на гастролі, носить в сумочці і влаштовує фотосесії. Любов до тварин у співачки ще з дитинства.

Дейзі вже не перша собака зоряної сім’ї, але Віра завжди вибирає собак-дівчаток. Адже, вважає співачка, матері двох дочок легше знайти спільну мову з представницями чудесного статі.

02.08.2018



Рівне-Ракурс №10 від 02.08.2018p. 
На головну сторінку