Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №207 від 29.09.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Чоловіка вбила... ненароком

У селі Тур’я Дубенського району дружина ненароком убила свого чоловіка. Це просто неймовірно: жінка спересердя кинула в простір кухонного ножа і вцілила рідному чоловікові просто в груди. Трагедія трапилася на очах у 17-річної доньки. 42-річний глава сім’ї помер на другий день від крововиливу, а дружина потрапила під кримінал...

Усе трапилося несподівано - навмисне не придумаєш. Дружина сиділа на кухні й перебирала картоплю. Була сердита, бо надворі накрапав дощ, а картопля ще не вся була викопана. Коли на кухню зайшов чоловік, вона почала дорікати йому, мовляв, такий-сякий, їздиш по заробітках, а картопля вся на мені. Той щось сказав їй у відповідь, на кшталт, могла б про картоплю і сама потурбуватися, я ж гроші заробляю. Після цих слів у жінки почалася істерика. В розпалі емоцій вона кинула з рук ножа. І треба ж такому трапитися - ніж вцілив якраз між ребра чоловікові і розрізав йому легеневу артерію. Все це відбувалося на очах у доньки, яка приїхала на вихідні додому з навчання.

У господарстві була своя машина, тому старший син, не гаючи часу, повіз батька до лікарні. Втім, рана настільки була серйозною, що медики, які майже добу боролися за життя чоловіка, так і не зуміли його врятувати.

За словами оперуповноваженого карного розшуку Дубенського міськрайвідділу УМВСУ в Рівненській області Юрія БРЕЧКА, нині триває слідство. В ході оперативних дій правоохоронцями було вилучено 40-сантиметрового ножа, який і забрав життя чоловіка. Дружину ж, яка стала заручницею своїх неконтрольованих емоцій, будуть судити. І, найімовірніше, їй доведеться за свій вчинок відсидіти в тюрмі. Двоє дітей донедавна благополучної сім’ї несподівано лишилися майже сиротами.

Людська доля непередбачувана - в будь-який момент може повернути життя в інше русло...

29.09.2005Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 29.09.2005p. 
На головну сторінку