Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №873 від 09.08.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Персиковий реліш

Персиковий реліш

Рецепт для прихильників індійської, азійської кухні або просто експериментів. Пряний солодкий соус із шматочками фруктів та цибулі. Він прекрасно пасує і до м’яса, і до риби, і до сиру, а можна просто на підсушений шматочок батону покласти.

На 500мл:

5-6 персиків

1 середня цибулина

1 ч.л. насіння кориандру

1 ч.л. кумину

½ ч.л. насіння фенхелю

3 ст.л. цукру під ніж

4 ст.л. оцту

Персики та цибулю нарізаємо кубиками. Приправи розтираємо в ступці до стану порошку. В каструлю кладемо приправи, цукор, оцет, додаємо 150 мл звичайної води, викладаємо персики, цибулю. Доводимо до кипіння і на середньому вогні випарюємо до бажаної густини, приблизно хвилин 20-25. Готовий реліш викладаємо в банку і зберігаємо в холодильнику до 2 тижнів.

Більше корисної інформації та цікавих рецепті в шукайте на сайті PIKA.RV.UA

09.08.2018



Рівне-Ракурс №10 від 09.08.2018p. 
На головну сторінку