Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №874 від 16.08.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

В Гощанський район завітало «Олімпійське літо»

В Гощанський район завітало «Олімпійське літо»

Дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Агатівка» вже багато років поспіль є одним з найактивніших учасників Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в літній канікулярний період «Олімпійське літо». Рідка зміна тут обходиться без захопливих спортивних естафет і конкурсів, які для них організовують гості з комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Окрім цього агатівські традиції багаті й на інші спортивно-масові заходи, котрі існують впродовж років і подекуди набувають нових цікавих форм. Часто тут проводять співочі і танцювальні конкурси, дискотеки, туристичні квести, ватру біля вогнища. Агатівка має ігрові, спортивні та туристичні майданчики. Тут працює кінотеатр, бібліотека, різноманітні гуртки за інтересами, відкритий басейн та чудове лісове озеро, площею 5 гектарів, де діти мають можливість поплавати і здійснити водні прогулянки на катамаранах.

Але саме «Олімпійське літо» завжди особливо подобалося дітям, бо дозволяло по-справжньому відчути азарт спортивної боротьби та радість перемоги. В нинішніх стартах участь взяло одразу дев’ять команд. Перед початком змагань вони урочистою колоною пройшли по спортивному майданчику і під звуки Державного гімну України запалили Олімпійський вогонь після чого в небі замайоріли Державний прапор та прапор Національного олімпійського комітету України.

В ході командних спортивних естафет кожен колектив дуже впевнено проходив дистанції. Наймолодшим учасникам допомагали їх старші друзі та вихователі, а капітани команд координували всі дії своїх учасників. Зрештою, найкраще себе тут проявила команда «Українські боги», другою стала «Спарта», а колектив «Тор» замкнув трійку призерів. В конкурсах індивідуального заліку перемогу здобули Горн Анна, Гуменюк Катерина, Вітюк Микита і Грабовський Назар. Кожен з переможців та призерів по закінченні змагань був нагороджений пам’ятними сувенірами від організаторів.

16.08.2018



Рівне-Ракурс №10 від 16.08.2018p. 
На головну сторінку