Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №875 від 23.08.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Управління охорони здоров’я Рівненської ОДА

Проект № 8475-UA «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей»

Субпроект “Підвищення ефективності лікування та профілактики хвороб системи кровообігу в Рівненській області на період з 2015 по 2020 роки“ ЗАПРОШЕННЯ ДО ПОДАННЯ ЦІНОВИХ ПРОПОЗИЦІЙ № SH-8.3.5.3

«Конференцсервіс проведення 2 медичних конференцій та 6 тренінгів для медичних працівників»

Уряд України одержав позику Міжнародного банку реконструкції та розвитку № 8475-UA на фінансування проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» (далі Проект). Частина коштів цієї позики має бути використана для покриття витрат в рамках договору, до якого відноситься це запрошення до подання цінових пропозицій (далі Запрошення).

Управління охорони здоров’я Рівненської ОДА (далі Замовник) цим листом запрошує правомочні компанії (юридичні особи) надіслати цінові пропозиції щодо надання послуг із конференцсервісу (матеріально-технічне забезпечення):

- конференцій для медпрацівників;

- тренінгів для медпрацівників.

Пропозиції мають бути повними (включати усі позиції) відповідно до цього Запрошення. Неповні пропозиції будуть відхилені. Цінові пропозиції оцінюватимуться за всіма позиціями та договір буде присуджено компанії, яка запропонувала найменшу оцінену вартість всіх позицій.

Цінові пропозиції українською мовою за формою, наведеною у Додатку 2 «Цінова пропозиція», а також додаткові відомості мають надсилатися за такою адресою:

Управління охорони здоров’я Рівненської ОДА

16 Липня, 38, Рівне, 33028, Україна

Канцелярія, другий (2) поверх.

До уваги: Юрія Осіпчука, начальника управління охорони здоров’я, заступника голови Комісії з відбору консультантів, товарів, робіт та неконсультаційних послуг

До уваги: Віктора Іськіва, секретаря Комісії з відбору консультантів, товарів, робіт та неконсультаційних послуг

Тел. +380 (0362) 26-67-34

або на електронну пошту: rivnegus@gmail.com копія на rivne@wb.moz.gov.ua та operator.rouoz@gmail.com .

Кінцевим терміном для отримання пропозицій Замовником за адресою, вказаною в п. 4 вище встановлюється 29 серпня 2018 року, до 11:00 за місцевим часом. Цінова пропозиція за формою, що додається, може подаватися особисто, листом або електронною поштою за адресою, вказаною вище.

Для підтвердження кваліфікації та наявності досвіду надання аналогічних послуг не менше 3 (трьох) років, компанії необхідно надати:

- документи, що демонструють дату державної реєстрації та види діяльності за КВЕД, необхідні для надання даного виду послуг;

- не менше 2-х відгуків замовників про виконання аналогічних послуг.

Також для підтвердження кваліфікації та наявності досвіду надання аналогічних послуг до своїх пропозицій необхідно надати :

- зразки відповідної документації, каталог (каталоги) та друковані матеріали чи іншу інформацію (в т. ч. посилання на веб-сайти в мережі Інтернет).

Замовник залишає за собою право звернутися до компанії яка надала відгук щодо підтвердження наданої інформації.

Всі сторінки пропозиції учасника конкурсу повинні бути пронумеровані та підписані особою яка має відповідне повноваження для підпису. Дозволяється надсилати пропозиції електронною поштою.

Будь ласка, надайте Ваші цінові пропозиції відповідно до вказівок нижче та відповідно до Договору, що додається. «Технічне завдання та обсяг послуг», що додається, є складовою частиною Договору.

ЦІНИ. Цінова пропозиція може бути надана в будь-якій валюті країн-членів МБРР або сумі цін у декількох валютах. Податки повинні бути вказані окремо.

ОЦІНКА ПРОПОЗИЦІЙ. Пропозиції, які визнані такими, що задовольняють технічним вимогам Запрошення, оцінюватимуться шляхом порівняння загальної ціни пропозиції, як вказано в п. (і) вище.

З метою оцінки та порівняння валюту цінової пропозиції буде конвертовано у валюту країни Замовника (гривню) за курсом, встановленим Національним банком України (http://www.bank.gov.ua). Датою визначення курсу обміну вважатиметься день кінцевого терміну подання пропозицій, зазначеного в п. 5 цього Запрошення до подання цінових пропозицій.

При оцінці пропозицій, Замовник визначить для кожній ціновій пропозиції оціночну вартість шляхом корегування цінової пропозиції з метою виправлення арифметичних помилок таким чином:

а) якщо у будь-якому місці є невідповідність між сумою цифрами та прописом, сума прописом буде вважатися вірною;

б) якщо у будь-якому місці є невідповідність між ціною за одиницю та загальною сумою, яка обчислюється шляхом перемноження ціни за одиницю на кількість, ціна за одиницю буде вважатися вірною;

в) якщо Виконавець відмовиться прийняти вказані корегування, його цінова пропозиція буде відхилена.

ПРИСУДЖЕННЯ ДОГОВОРУ. Договір присуджуватиметься фірмі, яка запропонує найнижчу загальну ціну. З обраним Виконавцем буде укладено договір (далі – Договір). Форма договору наведена в Додатку 3 «Договір».

ТЕРМІН ЧИННОСТІ ПРОПОЗИЦІЙ . Запропоновані цінові пропозиції повинні бути чинними протягом сорока п’яти (45) днів від дати кінцевого терміну отримання пропозицій, встановленої в п. 5 цього Запрошення.

Детальнішу інформацію можна отримати за адресою вул. 16 Липня, 38, м. Рівне, 33028, Україна, 2 поверх (УОЗ Рівненської області або офіс Групи консультаційної підтримки Субпроекту (ГКПС)) або за тел. +38 (0362)26-67-34 чи електронною поштою: rivnegus@gmail.com та копію на rivne@wb.moz.gov.ua

8. ПЕРЕВІРКИ ТА АУДИТ

8.1 Виконавець повинен виконувати всі вказівки Замовника, які відповідають застосованому законодавству місця призначення.

8.2 Виконавець повинен дозволяти, та забезпечити дозвіл всіх своїх підрядників та консультантів, на перевірку Банком та/або особами призначеними Банком всіх офісів Виконавця та всіх рахунків та документів, пов’язаних з впровадженням Договору та підготовкою цінової пропозиції, та дозволяти перевірку цих рахунків та документів аудитором, призначеним Банком, якщо це вимагатиме Банк. Звертаємо увагу Виконавця, його Субпідрядників та консультантів на п.5 Договору «Шахрайство та корупція» , яким, окрім іншого, передбачається, що дії, спрямовані на суттєве обмеження реалізації Банком свого права на проведення перевірок та аудиту становить заборонену практику, яка тягне за собою розірвання договору і/або застосування Банком санкцій (включаючи визнання Виконавця неправомочним, але не обмежуючись цим) відповідно до стандартних процедур Банку щодо застосування санкцій.

Будь ласка, надайте письмове підтвердження електронною поштою отримання цього Запрошення та Вашої участі в торгах.

23.08.2018



Рівне-Ракурс №10 від 23.08.2018p. 
На головну сторінку