Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №877 від 06.09.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Олег ШАНДРУК: «Дочекалися свого шансу»

Олег ШАНДРУК: «Дочекалися свого шансу»

Виконувач обов’язків головного тренера рівненського «Вереса» Олег Шандрук прокоментував гру своїх підопічних у переможному поєдинку проти «Чайки».

- Напружена гра з мінімальною кількістю моментів. Але ми дочекалися свого шансу. На це і розраховували. Аналізували суперника перед матчем. І, загалом, планували зіграти від оборони. Такою була наша стратегія.

- Здалося, що по перерві «Верес» зовсім притиснувся до власних воріт. Це теж було планом на гру?

- Спрацювала психологія. Ведучи в рахунку, команда намагалася перш за все зіграти надійно в обороні і втримати результат. Як би ми не наголошували, що цього робити не потрібно – на рівні підсвідомості хлопці десь грали, відштовхуючись від рахунку. Звісно, мені хотілося б бачити більше контргри у нашому виконанні.

- Чи вдалося команді адаптуватися до штучного покриття поля у Лютіжі? Чи вплинуло воно на гру?

- Вплинуло і дуже серйозно. Чого я і остерігався. Поле – дуже специфічне. До того ж – не найновішого покоління. З доволі великим терміном експлуатації. На цьому полі ми не провели жодного тренування. Тому пристосуватися команді було дуже важко. Звідси й гра, в якій було багато простоти і мінімум комбінацій.

- Друга перемога поспіль допомогла команді психологічно?

- Так. Ми почуваємося більш впевнено. Зараз команда отримала два вихідних. Разом зберемося у вівторок і розпочнемо готуватися до матчу з «Нивою». У звичному режимі. Сподіваюся, в загальну групу повернуться Владислав Семенчук, який перед грою з «Чайкою» застудився. Під питанням поки участь у наступній грі Володимира Скотаренка. В нього проблеми з колінним суглобом. Всі інші – у строю.

06.09.2018Інформаційна служба НК «Верес» 



Рівне-Ракурс №10 від 06.09.2018p. 
На головну сторінку