Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №880 від 27.09.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Троє наших - у символічній збірній туру Екстра-ліги!

Троє наших - у символічній збірній туру Екстра-ліги!

Гравці футзального клубу «Кардинал-Рівне» Олександр Сіріцький та Ігор Салтанов - увійшли до символічної збірної стартового туру чемпіонату Екстра-ліги за версією порталу 5х5. Головний тренер рівненської команди, Станіслав Гончаренко, названий виданням найкращим тренером туру!

Олександр Сіріцький («Кардинал-Рівне»). Вихованець шосткінського футзалу, який кілька років тому був одним з перспективних воротарів у своїй віковій категорії, може занести до свого активу поєдинок у Львові. По-перше – це був дебют для 19-річного воротаря. А по-друге – його впевнені дії у «рамці» багато в чому допомогли «Кардиналу» здобути перемогу над «Енергією». Вочевидь, саме він буде першим номером в оновленому «Кардиналі». І для цього у Сіріцького все є. Якщо Олександр і надалі гратиме так впевнено, як у Львові, то проблема воротаря у Рівному буде вирішена всерйоз і надовго.

Ігор Салтанов («Кардинал-Рівне»). Найкращого дебюту в Екстра-лізі годі було й чекати. Два голи не кому-небудь, а одному з грандів українського футзалу, які допомогли «Кардиналу» здобути перемогу в матчі стартового туру, Салтанов, мабуть, запам’ятає надовго. Та і взагалі по ходу поєдинку з «енергетиками» Ігор був одним з найактивніших гравців у своїй четвірці. Мабуть, ті, хто бачив ігри Салтанова у чемпіонаті Києва, цьому не здивуються. А от для більшості фахівців така гра одного з багатьох цьогорічних дебютантів Екстра-ліги стала відкриттям. Цікаво подивитись за грою цього виконавця надалі.

Тренер туру: Станіслав Гончаренко («Кардинал-Рівне»). Мабуть, складно обирати, коли є, серед кого. Можна, звичайно, виділити Романа Ковальчика, який вкотре будує команду з майже «необстріляних» хлопців. Але все-таки зупинимось на кандидатурі Станіслава Гончаренка. На це є дві причини. По-перше – це дійсно топ-повернення. Таких фахівців, як Станіслав Олександрович, нашому футзалу останнім часом не вистачало. І ось цей авторитетний спеціаліст повернувся в Екстра-лігу, очолив «Кардинал-Рівне» та одразу зняв «скальп» з чинного віце-чемпіона та свіжеспеченого володаря Суперкубку України, тобто – «Енергії». Більше того – він це зробив, маючи у своєму складі більшість гравців, які тільки дебютували на рівні Екстра-ліги, а до того були відомо хіба що київській футзальній спільноті. Тим не менш, такий результат, як перемога над «Енергією», та ще і з таким результатом, дає привід зробити висновок, що «кардинали» в цьому сезоні будуть грізною силою, і звитяга над «енергетиками» – це тільки початок.

27.09.2018



Рівне-Ракурс №10 від 27.09.2018p. 
На головну сторінку