Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №880 від 27.09.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Військові дітей не забувають

Військові дітей не забувають

На Рівненщині військовослужбовці ЗС України ініціювали та передали школі-інтернату методичну літературу, ігри та інші засоби розвитку моторики рук.

Військовослужбовці Центральної артилерійської бази озброєння Збройних Сил України, що дислокується на Рівненщині, відвідали Комунальний заклад «Чудельську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат № 1 І-ІІ ступенів», де навчаються 120 дітей чотирьох північних районів краю з вадами мови.

Цього разу військовослужбовці доставили вихованцям закладу творчі набори, методичну й пізнавальну літературу від видавничої групи «Основа» та видавництва «Ранок» на загальну суму близько п’яти тисяч гривень.

Як зазначила директор навчального закладу Надія Мельник, перебуваючи тривалий час на сході України один із військовослужбовців артилерійської бази безпосередньо працював з благодійними фондами та міжнародними організаціями в місцевих школах і ліцеях, тож повернувшись нещодавно на свою малу Батьківщину офіцер не зміг стояти осторонь проблемних питань підшефних, якими їх військовий колектив опікується з 2010 року.

Педагогічний колектив щиро дякує видавництву «Основа» та благодійному фонду видавництва «Ранок» за допомогу й підтримку дітей. Окремої уваги заслуговують військовослужбовці Збройних Сил України, які достеменно знаючи потреби дітей проявили таку ініціативу та реалізували цей проект завітавши до нас.

– Саме молитва та віра у світле майбутнє принесла діткам навчальні підручники за новими програмами, прописи, індивідуальні набори, розмальовки, зошити з математики, української мови, мистецтвознавства, природознавства, тощо. Все це саме те, чого так не вистачає хлопцям й дівчаткам для розвикту дрібної моторики рук, мовної проблематики.

У свою чергу старший групи - заступник командира з морально-психологічного забезпечення військової частини підполковник Віктор Слободзян зауважив, що військово-патріотичне виховання молоді, здоров’я майбутніх поколінь та перспектив для одужання дітей є одним із пріоритетів захисників Вітчизни, тож вони зроблять все необхідне для досягнення спільної мети. Старший офіцер виявив сподівання, що це тільки початок й надалі підтримка цих дітей буде ще масовішою.

27.09.2018Прес-офіцер Міністерства оборони України в Рівненській області підполковник Віктор Шубец



Рівне-Ракурс №10 від 27.09.2018p. 
На головну сторінку