Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №883 від 22.10.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс мандрівника

14 унікальних тематичних кафе в Сеулі

14 унікальних тематичних кафе в Сеулі

Випити латте або мокко можна де завгодно, але хіба це цікаво? Корейці вирішили привнести в звичні посиденьки за чашкою кави щось особливе. Ми пропонуємо вам список з тематичних кафе в столиці Південної Кореї! Чи готові до прогулянки? Ми починаємо!

Книжное кафе на Каннам

Отже, у вас є домашнє завдання і галасливий молодший брат, який дивиться телевізор на повну гучність, мама, яка кричить на нього, і батько, шлунок якого голосно бунтує проти з'їденого вечері. Час піти в кафе! Ви ходите в пошуках підходящого місця, але скрізь або грає музика, або веселяться школярі.

Що ж, якщо ви в Кореї, то проблема вирішена! Спеціальні кафе для занять. Багато з них організовані як бібліотеки, і там не можна базікати, зате можна випити кави, якщо ви вирубують над книгою.

Порада: є книжкові кафе, які не є такими ... це просто звичайні кафе з книжковими полицями. Там можна говорити, але все-таки набагато тихіше, ніж в звичайних місцях.

Рибний педикюр на Каннам

Namu Guneul - тут вам наллють ще кави, коли замовлений закінчиться, а також почастують хлібом і печивом. Але це не те, чим славиться даний заклад! У спеціальних басейнах тут живуть маленькі милі рибки, які ... накидаються на ваші ноги, як тільки ви опускаєте їх у воду!

Вони з'їдають омертвілі клітини шкіри краще будь-якого пілінгу! Забавні відчуття.

Мережа Hello Kitty Cafe

Цей японський персонаж дуже популярний у всій Азії. У Кореї є ціла мережа кафе Hello Kitty і, мабуть, це самий милий спосіб випити кави і з'їсти тістечко.

Якщо ви любите рожевий колір, вам потрібно сюди сходити. Якщо не любите - влаштуйте собі пінк-терапію!

Якщо ви - Зіко, то, ймовірно, ви тут вже сидите і наминав черговий тортик з кішечкою.

Фотокафе в Інчоне

В глибині душі кожного корейця живе фотограф. Так чому б не задовольнити людську пристрасть до плівок і об'єктивам і не зробити тематичні зачекайте?

Cafe'ra знаходиться в Інчоне. На стінах висять цікаві знімки, але це не найцікавіше.

Якщо ви прийшли зі своєю камерою і замовили напій, то вам дозволять використовувати об'єктиви, які є в кафе, і познімати щось всередині будівлі.

Charlie Brown Cafe в Сеулі

Це мережа кафе, заклади якої можна знайти практично в будь-якому місті Кореї. Випийте чашку кави з Снупі і його друзями.

Якщо ви не любите Hello Kitty, але обожнюєте милих персонажів, Charlie Brow - то, що вам потрібно.

Затишні інтер'єри, смачні торти і коктейлі, доброзичливий персонал ... що може бути краще?

Відділення Charlie Brown Cafe є навіть в сеульському метро на одній зі станцій. Так що, якщо друзі спізнюються на зустріч, ви можете почекати їх за столиком з видом на платформу.

Собаче кафе

Більшість людей в Кореї живуть не одні. Тому, щоб завести собаку, потрібно отримати згоду всіх родичів. І тут постає відразу кілька проблем. По-перше, в корейських квартирах, як правило, не так багато місця, щоб там помістилося ще й тварина. По-друге, у вас є сварлива бабуся, якій вічно все не подобається і яка стверджує, що собака буде гризти її речі темними ночами.

Вихід є! Собачі кафе, які можна знайти в багатьох містах Кореї. Ви купуєте напій собі, частування собачці і можете розважатися скільки завгодно.

Котяче кафе

У Кореї чимало котячих і собачих кафе, де любителі тварин можуть розслабитися, попиваючи чай і слухаючи бурчання пухнастого грудочки під боком.

Всі ми знаємо, що світ ділиться на тих, хто любить собак, і тих, хто вважає за краще кішок. Про собаче кафе ми поговорили, прийшла черга для альтернативного варіанту! Котячі кафе - це не тільки дуже мило, але і ... дуже чисто. Всі кішки здорові і чисті і періодично проходять перевірки у ветеринара. Приходячи в кафе, не забудьте роззутися і надіти тапочки!

Хто не знає, в Україні теж є подібне унікальне кафе http://www.dancor.sumy.ua/news/mosaic/v-novom-harkovskom-kafe-murka-maksa-polyakova-zhdut-posetiteley-s-kotami-i-koshkami.

Кафе з ... вівцями

Припустимо, що ви не любите ні кішок, ні собак. У корейців є рішення - вівці.

Ви тільки уявіть: центр розвиненого мегаполіса, кипляча життя навколо, бігають по справах люди і раптом ... м'які-м'які овечки, яких можна погодувати купленими тут же частуваннями.

Кафе з настільними іграми на Каннам

Кафе, де можна скоротати час за настільними іграми, були дуже популярні в минулому. Зараз же їх залишилося не так багато.

Тут є як корейські традиційні ігри, так і відомі навіть в Росії. До кожної гри додається інструкція, а персонал може пояснити правила.

Крім того, в барі пропонують каву і коктейлі з легкими закусками.

Кафе-костюмерна

Ви коли-небудь хотіли бути схожою на принцесу з фільмів Діснея? Dress Cafes - прекрасне місце для того, щоб зануритися в дитячі мрії.

Заходячи сюди, ви платите від 10 000 до 30 000 вон за годину і проходите до великого-великого гардеробу, де висить безліч весільних суконь. На жаль, прекрасний корейський принц у вартість не входить. Зате тут є гримерка, де можна привести себе в порядок, і меню, в якому є кава, коктейлі і кілька десертів.

Кемпінг-кафе в Хонде

Сеул - гігантський мурашник з купою хмарочосів і вічно поспішають у своїх справах людей. Але всі ми люди, і іноді дуже хочеться сховатися від усього цього і виїхати на природу. Що ж робити, якщо немає часу, машини і наметів в коморі?

Вихід є! І це - кемпінг-кафе. Залезьте в намет, розкладіть столик, підсмажте сосиски на грилі.

Англія 19 століття в Хонде

Покажіть нам того, хто хоч раз не уявляв себе в ролі нащадка старовинного британського роду! У вас є шанс перенестися назад в часі, відвідавши це кафе в районі Хонде. Свічники, перлів і стилізовані меблі.

Ім'я відповідає: «Кафе, схоже на палац, де живе принцеса». І так, в ролі принцеси виступають прекрасні відвідувачки!

Ханбок-кафе в Інсадоне

Ханбок - традиційна корейська одяг. Але ... навіть корейці надягають їх не так часто.

Якщо ви хочете відчути себе справжньою кореянкою, приходьте в це кафе і візьміть напрокат костюм. А потім пройдіть далі і зробіть багато-багато фото в спеціально оформлених приміщеннях!

Якщо заплатите трохи більше, вам зроблять зачіску і макіяж до костюму, а також допоможуть з фотографуванням.

Байк-кафе в Бундане

Це не просто стилізоване кафе з фотографіями байків і велосипедів на стінах. Тут працюють круті хлопці!

Цей заклад також функціонує як ремонтна станція і пункт оренди.

Ну і само собою, тут можна випити кави.

22.10.2018



Рівне-Ракурс №10 від 22.10.2018p. 
На головну сторінку