Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №884 від 25.10.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Салат з червоного буряку

Салат з червоного буряку

На 2 порції: 4 середні бурячки 50мл оливкової олії 2ст.л.яблучного оцту 1ст.л.меду 0,5ст.л. орегано 0,5ст.л. м’яти сушеної 3-4 зубчики часнику Сіль за смаком

Буряки варимо чи запікаємо до готовності. Охолоджуємо і натираємо на тертку для корейської моркви.

Для заправки в мисочці з’єднуємо мед, оцет, сіль, олію, ретельно розмішуємо, щоб мед повністю розійшовся, додаємо сушену зелень.

Видушуємо через прес часник і заправляємо салат. Даємо настоятися 30-40 хвилин.

25.10.2018



Рівне-Ракурс №10 від 25.10.2018p. 
На головну сторінку