Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №884 від 25.10.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Кардинал-Рівне» здобуває четверту перемогу у чемпіонаті!

«Кардинал-Рівне» здобуває четверту перемогу у чемпіонаті!

Серйозні кадрові проблеми та суддівство відверто низької якості не завадили «Кардиналу-Рівне» обіграти покровський «Титан» та здобути четверту перемогу у чемпіонаті української Екстра-ліги. Цікаво, що усі голи у цьому матчі були забиті до перерви.

«Кардинал-Рівне» - «Титан» - 2:1 (2:1)

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 5 тур

21 жовтня 2018 року, Рівне, ДЮСШ-4

Арбітри: Олексій Фесенко (Харків), Богдан Кіндій (Львівська область)

Третій арбітр: Володимир Дзюра (Рівне)

Хронометрист: Віктор Самков (Рівне)

Спостерігач арбітражу: В’ячеслав Дараган (Київ)

«Кардинал-Рівне»: Морикишка - Салтанов, Поночовний, Ардашніков, Кравцов - Горпинич, Кравчук, Іванюк, Корнєв. Запасний: Свинарчук.

Головний тренер: Станіслав Гончаренко.

«Титан»: Мельник - Мілінький, Кожемяка, Лінник, Свірідов - Шеховцов, Бессалов, Ященко, Шпигар. Запасний: Пучка.

Головний тренер: Павло Пічкуров.

Голи: Кравцов (3), Поночовний (18) - Кожемяка (11, з пенальті)

Попередження: Морикишка (8), Ардашніков (16)

Вилучення: Корнєв (11)

До звітного матчу «Кардинал-Рівне» і «Титан» підійшли зі схожими проблемами. Обидві команди поступилися у минулому турі чемпіонату з рахунком - 0:5. Обидві - залишилися без дискваліфікованих: у рівнян - Максим Мануйленко, у покровчан - Олег Єрьомін, Дмитро Калуков і головний тренер Павло Пічкуров. Останній за грою у Рівному спостерігав з трибуни. Втім, окрім цього у господарів через травми не змогли зіграти Павло Концеба, Сіріцький і Олександр Басич.

Але саме господарі матч розпочали швидше. І вже в дебюті гри забили гол. Аут рівнян з лівого флангу атаки завершився ударом Ігоря Салтанова у стійку. Секундною пожежею поблизу воріт Андрія Мельника скористався Віктор Кравцов, який легким дотиком доправив м’яча в сітку - 1:0!

Такий початок став причиною того, що обидві команди перейшли на відкритий футзал з великою кількістю моментів. Обом голкіперам доводилося раз-по-раз вступати у гру і рятувати ворота. У такій іскрометній грі пощастило гостям.

Удар Микити Шпигаря у шпагаті парирував Ярослав Морикишка. Першим на добиванні був Владислав Ященко, але в боротьбі із суперником - впав. Пенальті. Але це не все. Після короткої наради арбітри вирішили вилучити з майданчика Владислава Корнєва, який прямої участі в епізоді - не брав. Схоже, після цього арбітри матчу, які загалом діяли невпевнено, взагалі загубили ритм гри.

Пенальті реалізував капітан гостей В’ячеслав Кожемяка, пробивши під воротарем «Кардинала-Рівне». А наша команда, пропустивши одразу - не була змушена грати у меншості. Втім, після вилучення Корнєва - в ігровій обоймі Станіслава Гончаренка на цей матч залишилося усього сім універсалів.

Заключні три хвилини гри «Титан» провів у чисельній більшості, повністю замінивши Андрія Мельника на Анатолія Мілінького. Останній впевнено відстояв у воротах, але в атаці нічим не запам’ятався. «Кардинал-Рівне» вистояв і здобув четверту перемогу в Екстра-лізі.

25.10.2018Прес-служба МФК «Кардинал-Рівне»



Рівне-Ракурс №10 від 25.10.2018p. 
На головну сторінку