Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №885 від 01.11.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Вадим Рабінович: «Мураєв і Садовий - два технічні проекти Банкової»

Вадим Рабінович: «Мураєв і Садовий - два технічні проекти Банкової»

Висунення в президенти мера Львова Андрія Садового та народного депутата Євгена Мураєва - підсумок спецоперації політтехнологів Адміні­страції президента. Таку думку висловив народний депутат і лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович під час авторської передачі «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна».

За його словами, зараз в АП вирішили просувати в президенти Садового і Мураєва, щоб відібрати голоси у інших політиків.

«Ось зараз кандидат Садовий «розвісив борди» з написом «Наступний». Сміттєвий король, людина, яка в своєму місті не змогла нічого зробити, найбагатша людина в першому пункті своєї програми пропонує повернути Саакашвілі (екс-президент Грузії і екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі, - ред.). Ось ви, два дурня, будете бігати один за одним по дахах. Почитайте того ж Добродомова (народний депутат Дмитро Добродомов, - ред.), який жив у Львові і розповідає, що собою представляє пан Садовий. При Ющенко Садовий був його найкращим другом, при Януковичі - теж, сьогодні - та ж сама історія», - зазначив народний депутат.

Політик нагадав, що на минулих парламентських і місцевих виборах партія «Самопоміч» отримала досить непоганий результат, яким не зуміла ефективно скористатися.

«Люди якось Садовому повірили, оцьому його «візьми і зроби». Тепер дивимося. У Київраді главу фракції звинуватили в крадіжці і фракцію розпустили. Те ж трапилося ще в трьох областях. Тобто злодій на злодієві, а очолює це все головний сміттєвий злодій Садовий. І тепер він йде в президенти», - обурився лідер партії «За життя».

Вадим Рабінович також розповів, як уже більше місяця спостерігає «маленьку трагедію» із Євгеном Мураєвим.

«У нас з партії вийшов після візиту до Адміністрації президента Євгеній Мураєв. Люди, ось ви подумайте. Увечері молоде дарування зайшло в АП і так перейнялося ідеєю самому йти на вибори, що вже рано вранці по всій країні висіли його білборди за 2 млн доларів.Це він за ніч надрукував? А ще через два дні виявилося, що він зареєстрував партію. А ще через чотири дні він завіз собі обладнання на 7 млн доларів на канал, який він буде запускати. Та й в декларації у нього сотні мільйонів, і з Януковичем дружив, і з іншими олігархами дружить, але розповідає, що він чесний-пречесний», - зазначив політик.

За його словами, влада використовує запит на нові обличчя, щоб технічні кандидати відбирали голоси у більш рейтингових політиків.

«Комусь хочеться вірити, що прийде співак, артист; Садовий або Мураєв - і наведе порядок, але так не буває. Я вважаю, що це дві непогані спецоперації політтехнологів Адміністрації президента: і Садовий, і Мураєв. І я дивлюся, це працює, оскільки люди в це вірять. Але досить зіставити факти, щоб зрозуміти - хто проект Банкової», - упевнений Вадим Рабінович.

01.11.2018



Рівне-Ракурс №10 від 01.11.2018p. 
На головну сторінку