Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №274 від 11.01.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#А ви як вважаєте?

Гвалтування - гріх, а обрізання - краса

Гвалтування - гріх, а обрізання - краса

Нерідко, оглядаючи центральні та регіональні видання, можна прочитати про те, як, за звичаями народів, племен та язиків, за спробу збезчещення дівчини, гвалтівника карали через суд. І чого тільки не вигадували, аби менше було зла на Землі і гарнішим виглядав світ.

Так, у Мексиці, писалося нещодавно в одному з видань, хлопця, за спробу згвалтування, напівроздягненим прив’язують до дерева і чіпляють на груди табличку з написом про його “заслуги”, аби перехожі читали.

А в деяких країнах світу, за таку ж провину, повністю оголеного хлопця прив’язують за руки і ноги до двох стовпів так, що кожен перехожий може підійти до нього, взяти лозину і вдарити 10 разів по оголених сідницях та стегнах та один раз - по звисаючих геніталіях. А ображена ним дівчина має право лупцювати зловмисника по сідницях, скільки забажає, а по геніталіях - ударити лише 10 разів. І лише в тому разі, коли хлопець не розкається перед нею, вона, з дозволу охоронця, має право бити гвалтівника доти, поки він не попросить у неї вибачення. Проте, більшість представників сильної статі довго не витримують, і після кількох десятків ударів зі слізьми на очах просять вибачення. У результаті такої “народної” науки і осуду у чоловіків на мошонці залишаються сині сліди, травмується шкіра геніталій і кровоносні судини, “закипає” кров у придатках яєчок, що може в подальшому призвести до імпотенції. Крім цього, через швидке набрякання геніталій на яєчках часто з’являються пухлини, які з часом перероджуються у злоякісні.

У наш же час в Україні жінки, які не можуть знести чоловічу зраду або сексуальне рабство, не витримують, і, коли представники сильної статі перебувають у стані алкогольного сп’яніння, б’ють ногами в “заборонену зону” або чавлять руками. А інколи б’ють чоловіків тим, що потрапить під руку: кухонною качалкою, різними твердими предметами, і навіть … ножем. Бували випадки, коли розлючені жінки відрізали чоловічі дітородні органи і викидали їх через вікно собакам.

А ось казахи, туркмени, таджики, киргизи та багато інших народів у різних країнах світу чинять мудріше: на сьомий день після народження хлопчика відрізають йому крайню плоть, аби був подалі від гріха. Адже чоловіки, які пройшли через цей обряд, не так розпалюються і менше грішать. А всім залицяльникам інших національностей, які закохуються в їхніх дівчат, одразу пропонують обрізання крайньої плоті, незалежно від того, скільки нареченому - 18 чи 50. Хлопці, які справді люблять своїх коханих, охоче погоджуються. До того ж, чоловік повинен прийняти ще й віру того народу, інакше коханої йому не бачити.

Нині багато представниць прекрасної статі, які проживають в Україні, вимагають від своїх майбутніх чоловіків обрізання. Проте, хоч і є бажаючі обрізати крайню плоть, та допоки не чути, щоб якийсь державний чи приватний медзаклад здійснював те, чого просять наші дівчата. А хіба в цьому є щось погане? Навпаки, чоловіки були б лагіднішими і міцнішою була б у них любов до своїх дружин, бо ж гвалтування - гріх, а обрізання - сила, краса і довголіття.

Віктор СУПРУН, м. Рівне

11.01.2007Ольга ЯРОШ

Коментар фахівця Лікар-уролог Рівненської обласної клінічної лікарні Юрій НАЗАРУК: - Обрізання крайньої шкірочки дітородного чоловічого органа не є чимось складним і взагалі не становить жодної проблеми. Історично склалося, що обрізання роблять у народів, які живуть у жарких кліматичних умовах. Там, відповідно, бракує води і від цього страждають санітарія з гігієною, коли не можна як слід помитися й підмитися. А саме під крайньою плоттю пеніса збираються мікроби, канцерогенні речовини, що можуть спричинити онкологічне захворювання статевого органа. Це помітили стародавні народи і запровадили обрізання чоловіків ще з дитинства. Нерідко у нас проводиться обрізання крайньої плоті за рекомендацією лікаря, коли дорослий чоловік відчуває статевий дискомфорт в інтимному житті. Але перед оперативним втручанням я раджу проконсультуватися з лікарем, незважаючи на те, що обрізання крайньої плоті можна робити і в амбулаторних умовах при знечуленні.



Рівне-Ракурс №10 від 11.01.2007p. 
На головну сторінку