Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №207 від 29.09.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Так ми відпочиваємо

Хоч риби не зловили, та повеселилися!

Хоч риби не зловили, та повеселилися!

Суботній ранок хоч і видався сірим та похмурим, але це не завадило любителям активного відпочинку вирушити на риболовлю в мальовничий куточок Рівненщини, - село Посягва. Змагання з риболовної майстерності під назвою “Кльовий ХІТ” були присвячені першій річниці радіо “Хіт-FM” у Рівному та області. Організатори змагань - перша Рівненська радіогрупа, телерадіокомпанія “Ритм”, Продюсерський центр “АртЕрія”, Громадське об’єднання рибалок-любителів “Посягва”.

Надворі сіріло, над озером звивався туман. Першим враженням було, ніби потрапила до якоїсь зачарованої місцини. То тут, то там лунав крик сполоханого птаха, голосно хлюпотіла, набігаючи хвилями, вода. Проте романтика швидко зникла, як тільки організатори зібрали всіх учасників риболовних змагань біля столика і почали роздавати номерки секторів, де їм треба було рибалити.

Місце нам, працівникам Видавничого Дому “Ракурс”, випало непогане, але (мабуть, це був не наш день) зловили ми менше, ніж наші сусіди. А найбільше того дня пощастило Костянтину Островському, який виборов перше місце з сумою 792 очки. Друге місце (490 очок) посів Валерій Безсалов, 3 місце (403 очки) дісталося Михайлові Буску. Заохочувальні призи від радіо “Хіт-FM” отримали учасниці змагань Ольга Капись, Галина Рудович та Лариса Кітова.

Після офіційного змагання, яке, до речі, тривало з восьмої до дванадцятої години дня, розпочалася не менш цікава (а яка смачна!) частина заходу. Всі присутні, окрім інших смаколиків, змогли скуштувати справжньої наваристої ухи. Смакота була неймовірна!

А щоб свято було ще насиченішим, присутні барди під супровід гітари виконували різноманітні пісні, серед яких прозвучав гімн Посягви. У ньому ще раз і ще раз ішлося про те, як добре збиратися усім, й не тільки заради рибалки, а для того, щоб поспілкуватися, відпочити.

Організувати свято допомогли спонсори - магазин “Сапсан”, компанія “Гольфстрім”, фірма “Слов’янська компанія”, магазин “Салон опалювальної техніки”, приватний підприємець Мельник, салон-перукарня “Браво”, торгівельна марка “РОВЕС”, пивний спонсор “ПАВЛ”, головний перевізник “Авто-лайн”.

…Ще довго лунали пісні над озером, велися тихі розмови, але всі були впевнені в одному: за будь-яких умов, за будь-яких обставин вони знову повернуться сюди, де хвилі котить Посягва.

До наступних рибних свят!

29.09.2005Олександр ДЖИГИРЕЙ



Рівне-Ракурс №10 від 29.09.2005p. 
На головну сторінку