Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №901 від 21.02.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

На Рівненщині триває «Розминка від чемпіона»

На Рівненщині триває «Розминка від чемпіона»

Черговий тур обласного спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона» відбувся у навчально-виховному комплексі «Білашівська ЗОШ І-ІІІ ступенів - дитячий садок» Острозької районної ради. У заході вже вкотре взяв участь майстер спорту України міжнародного класу з футболу серед спортсменів з вадами слуху, чемпіон ХХІ Дефлімпійських ігор 2009 року в Тайвані, чемпіон світу, чемпіон Європи Василь Ажнюк. Представив спортсмена, розповів про його життєвий шлях та досягнення його особистий тренер Андрій Сікальський.

Нагороди, які привіз із собою футболіст, переконливо свідчили, що спортивні вершини підкоряються наполегливим і самовідданим. Діти захоплено роздивлялися трофеї та засипали своїх гостей запитаннями. Спілкування хоч і відбувалось з допомогою сурдоперекладача та було досить невимушеним, адже приїхав спортсмен не хтозна звідки, а з тутешнього райцентру, де після завершення спортивної кар’єри, працює тренером-викладачем з футболу комунального закладу «Рівненська обласна дитячо-юнацька спортивна школа інвалідів» Рівненської обласної ради.

В другій частині зустрічі Василь провів з учнями розминку та продемонстрував майстер-клас з володіння м’ячем. Спортсмен зробив акцент на важливості систематичного виконання комплексів вправ, котрі розігріють м’язи всього тіла і не дозволять отримати травму. По завершенню тренування Василь Ажнюк подарував учасникам заходу футбольний м’яч, як згадку про зустріч та мотивацію для занять майбутніх чемпіонів. Але на цьому сюрпризи для школярів не закінчились. Оскільки напередодні, з нагоди проведення «Розминки від чемпіона» у школі відбувся конкурс малюнка на спортивну тематику, його переможці отримали призи від відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

21.02.2019



Рівне-Ракурс №10 від 21.02.2019p. 
На головну сторінку