Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №901 від 21.02.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Верес» з поразки стартував на турнірі в Івано-Франківську

«Верес» з поразки стартував на турнірі в Івано-Франківську

Рівненський «Верес» з поразки стартував на товариському турнірі «Кубок міського голови Івано-Франківська». Команда Олега Шандрука поступилася господарям змагань, пропустивши вирішальний гол у компенсований до основного час.

«Прикарпаття» - «Верес» - 2:1 (1:0)

15 лютого 2019 року, Івано-Франківськ, «Хет-трик Арена»

«Верес» (1-й тайм): Бабійчук - Гребенюк, Рафальський, Чучман, Бондаренко, Даудов, Яременко, Бабич, Бобак, Чеботарьов, Євдокимов.

«Верес» (2 тайм): Бабійчук - Пінчук, Рафальський, Гурський, Сад, Семенчук, Шестаков, Чеботарьов, Бобак, Євдокимов, Дударенко.

Голи: Чучман (4, автогол), Дитко (90+) - Семенчук (51)

У цьому поєдинку головний тренер рівнян Олег Шандрук переглянув у дії п’ятьох футболістів, що прибули до табору команди на оглядини. Це Сергій Чеботарьов, Антон Євдокимов, Олександр Дударенко, Роман Бобак та Адріан Бабич. Двоє останніх вже залишили тренувальний табір нашої команди.

- Очікував, що гра після тривалої відпустки буде важкою. Це наша перша гра за три місяці. Є проблеми. Ми фізично не готові. В нас було декілька новачків. Дехто дуже розчарував. Двом із них ми вже подякували. Це теж далося взнаки. Бо якщо гравець випадає з перших хвилин матчу - команді теж непросто перебудовуватися. Але є і позитивні моменти. Те, чого я вимагав - хлопці виконали. Особливо наша лінія захисту. Була необхідна щільність між лініями. Це тільки початок. Потрібно запастися терпінням і працювати, - прокоментував цю гру голов­ний тренер Олег ШАНДРУК.

У паралельному матчі групи «Б» «Кубка міського голови Івано-Франківська» чернівецька «Буковина» обіграла івано-франківську «Ніку» - 4:0. З «Буковиною» «Верес» зіграв 17 лютого у другому турі змагань - 2:2 (1:0).

21.02.2019Інформаційна служба НК «Верес»



Рівне-Ракурс №10 від 21.02.2019p. 
На головну сторінку