Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №902 від 28.02.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

В Шубкові відбувся ХХІV «Турнір пам’яті вчителів» з волейболу

В Шубкові відбувся ХХІV «Турнір пам’яті вчителів» з волейболу

Вже третє десятиліття в селі Шубків Рівненського району традиційно проводиться «Турнір пам’яті вчителів» з волейболу, метою якого є вшанування пам’яті шубківських вчителів Юрія Кириєнка, Федора Радовенчика та Миколи Кардаша. До його організації та проведення долучилися Шубківська сільська рада, комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, Відділення НОК України в Рівненській області та комунальний заклад «Центр спорту Рівненського району» Рівненської районної ради.

Цьогоріч участь у змаганнях взяли волейболісти з села Копитків Здолбунівського району, військової частини села Дуби та команди Шубкова. Змагання проходили у спортивному залі Шубківської ЗОШ.

У напруженій боротьбі за чемпіонський титул турніру перемогу здобула місцева команда «Олімп»,друге місце посіли спортсмени з Копиткова, а бронзові нагороди дісталися команді «Шубків».

Організатори турніру також визначили кращих волейболістів у різних номінаціях. Зокрема, кращим нападником став Володимир Бортник (с. Копитків). Гравець команди «Шубків» Сергій Мельник визнаний кращим захисником. А кращим гравцем турніру визначено Олександра Савчука («Олімп» с. Шубків).

Всі переможці та призери змагань отримали заслужені нагороди від організаторів.

28.02.2019



Рівне-Ракурс №10 від 28.02.2019p. 
На головну сторінку