Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №902 від 28.02.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Сімейні перегони» в Рівному

За щоденними клопотами родинам не так вже і часто випадає нагода разом провести час на спортивному майданчику і відчути себе єдиною командою. Таку можливість мали учасники чергового туру обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Рухова активність», що цими вихідними відбувся в ЗОШ № 25 м. Рівне.

Слід відзначити, що змагання проходили весело та завзято ще й за великої підтримки вболівальників. Для перемоги учасники повинні були набрати якнайбільше балів у спортивній вікторині, що традиційно розпочинає змагання, продемонструвати свої найкращі здібності у швидкості, спритності та злагодженості дій у п’яти естафетах: «Хокей», «Спортивний сніговик», «Змійка», «Футболісти», «Баскетбол».

В результаті безкомпромісної боротьби ІІІ місце посіла команда сімей Радзієвських та Цехмейструк, ІІ місце – сім’я Грицюк та Кухарчук, а право називатися найспортивнішою сім’єю виборола команда Луцик, всі з м.Рівне.

Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами і медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та отримали призи від відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Але попри офіційні результати – переможцями були усі учасники! Сімейні команди були задоволені можливістю випробувати себе на спортивній дистанціях, поспілкуватися й загалом цікаво й змістовно провести час.

28.02.2019



Рівне-Ракурс №10 від 28.02.2019p. 
На головну сторінку