Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №903 від 07.03.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Олег Ляшко: «В нас дуже багата країна з дуже бідним народом»

Олег Ляшко: «В нас дуже багата країна з дуже бідним народом»

Вже традиційно лідер Радикальної партії Олег Ляшко під час своїх приїздів на Рівненщину прагне максимально спілкуватися з простими людьми. Ось і минулого тижня він перед зустріччю в Рівненському міському будинку культури пройшовся по вулицям обласного центру. Буквально на кожному кроці Олег Ляшко говорив з рівнянами самих різних вікових категорій. Так, спитав у молодої мами з немовлям у колясці, скільки вона отримує на дитину і чого прагне. Почувши про те, що держава платить усього трохи більше восьмисот гривень на місяць на дитину, Олег Ляшко сказав, що така ситуація обурлива і допомогу для виховання маленьких українців потрібно збільшувати в десятки разів, а саме головне - нарешті почати реальне пільгове кредитування молодих сімей, щоб вони отримали змогу придбати власне житло.

Спілкування з містянами продовжилось і в міському Будинку культури. У великому залі Будинку культури «було яблуку ніде впасти». Сотні й сотні людей прийшли послухати Олега Ляшка, задати йому питання, висловити свою позицію щодо ситуації в країні. Лідер Радикальної партії подякував рівнянам за їх активну громадську позицію і розповів про те, що збирається робити: «Мій план простий – потрібно докорінно змінити ситуацію в Україні. Поки при владі знаходяться маріонетки великих транснаціональних компаній та іноземних країн, простим українцям нічого доброго не буде. Треба зрозуміти, ми - самостійна країна і самі будемо визначати які пенсії та зарплати платити, які розміри комунальних тарифів встановлювати. Досить нам терпіти владу, яка живе від одного іноземного траншу кредитів до іншого. Наша головна проблема – відсутність справедливості. Я проста людина і хочу, щоб всі прості українці мали однакові права в державі, а не сиділи в парламенті синки президента. Саме для цього і працює наша команда Радикальної партії».

Олега Ляшка підтримав наш земляк народний депутат від Радикальної партії Андрій Лозовий. Він зокрема сказав: «Країну довели «до ручки». Мені соромно було сьогодні ходити разом з Олегом Ляшком по центру Рівного. Розвалена бруківка в центрі міста - це сором влади. Але хіба лише вона. Мені соромно за те, що снайпер на передовій, який ризикує своїм життям ледве не щодня, отримує в чотири рази менше ніж снайпер НАБУ. Мені соромно, що українці з батьківщини їдуть за кордон у пошуках кращої долі, бо не можуть знайти гідної роботи в себе в дома. Радикальна партія Олега Ляшка бореться за те, щоб нарешті українці почували себе господарями у власній державі».

Олег Ляшко під час виступу перед рівнянами розповів, що головною причиною захмарно високих тарифів на комунальні послуги є те, що 10 родин контролюють в Україні наші природні ресурси і це призвело до того, що в нашій дуже багатій країні дуже бідне населення. «Цього терпіти неможливо! Потрібно менше чиновників, більше вчителів, вдвічі менше депутатів парламенту, більше лікарів. В бюджеті є гроші на те, щоб підвищити зарплати і пенсії простим українцям. Є можливість забезпечити людей доступними ліками, адже половина українців сьогодні немає за що купити собі ліки. Для того, щоб відновити справедливість ми і працюємо, і дуже добре, що наша робота отримує підтримку простих людей».

07.03.2019Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 07.03.2019p. 
На головну сторінку