Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №903 від 15.03.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Чи давав Валерій Дубіль хабара Юрію Тимошенко

Чи давав Валерій Дубіль хабара Юрію Тимошенко

Відомо, що у виборчому штабі БПП сидять імениті й не дурні політтехнологи та організатори з чималим досвідом роботи у виборчих кампаніях різних країн, навіть РФ, в т.ч. путінської «Єдиної Росії» і самого Володимира Путіна. Тому не дує те, що вони змогли придумати таку «багатоходівочку» в спробі опустити рейтинг і репутацію Юлії Тимошенко.

Скандал, пов'язаний з кандидатом в Президенти України Юрієм Тимошенком - це використання примітивної технології поширенням «чорнухи» на конкурентів.

Спочатку технологи домовляються з Юрієм Тимошенком висунути свою кандидатуру на пост Президента і навіть фінансують цей процес. Й очікують, що Юлія Тимошенко запропонує йому зняти свою кандидатуру за великі гроші, щоб той не відбирав голоси на виборах.

Час йде, що далі? Не дочекавшись реакції з боку лідера «Батьківщини», технологи Порошенко вирішують імітувати підкуп. Ніби випадково, стає відомо про те, що Тарас Констанчук і Олександр Іщенко запропонували Юрію Тимошенко зняти свою кандидатуру за винагороду! СБУ урочисто затримує всіх в момент передачі хабара. І знаходить переписку смс-ками, з якої виходить, що замовив дачу хабара і шантаж довірена особа Юлії Тимошенко - Валерій Дубіль (Валерий Дубиль).

Питання: чому Дубіль, а не сама леді Ю.? Відповідь правдоподібна - не буде ж Юля особисто цим займатися.

Отож ідея ця настільки примітивна, що Валерій Дубіль навіть не відреагував на це особисто. Звичайно, Юлію Володимирівну це трохи напружило, адже справу шиють білими нитками, але ж наслідки можуть бути реальними.

Історія з хабарами і технічними кандидатами - це приклад найбільш брудних і примітивних передвиборних прийомів. Такі реалії українського передвиборчої підкилимної боротьби. Що ж, чи заслуговує той, хто такі схеми прокручує і далі керувати країною?

15.03.2019



Рівне-Ракурс №10 від 15.03.2019p. 
На головну сторінку