Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №904 від 14.03.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Пиво допоможе при ламкості волосся і захистить від слимаків

Пиво допоможе при ламкості волосся і захистить від слимаків

Використання пива в домашньому господарстві

Пиво в нашій країні вважається виключно алкогольним напоєм, здатним трохи розслабити організм після довгого і важкого робочого тижня. Але, наприклад, в Німеччині до цього напою відносяться більше серйозно. В цієї країні люди люблять замінювати цим напоєм болезаспокійливі засоби. Вони вважають, що склянка свіжого і натурального пива здатна позбавити від несильного головного і зубного болю. Місцеві красуні додають його у воду для ванн, і таким чином омолоджують шкіру.

Але, крім цього, у пива є і інші цікаві способи використання.

Отже:

Позбавляємося від ламкості волосся. Частіше всього волосся крихке через нестачу поживних речовин. Повернути здоровий блиск вашому волоссю допоможе маска з пива. В її складі входять речовини, які живлять шкіру голови, зміцнюють коріння волосся і роблять локони більше міцними. Для приготування цього лікувального засобу вам треба буде змішати натуральне пиво з кефіром в пропорції 1:1 і нанести отриману рідину на волосся. Через двадцять хвилин волосся треба обполоснути відваром кропиви і дати їм висохнути природним шляхом

Боремося зі слизнями. Ці мерзенні створення дуже люблять полуницю і усі види капусти. Саме неприємне, вони їдять овочі, які в певний момент вже не можна обробляти хімічними гербіцидами. В цьому випадку прекрасною заміною може стати пиво. Причому для обробки вам не обов’язково купувати дуже дорогий продукт. Так як слимаків привертає всього лише запах, то ви цілком спокійно можете обійтися і зовсім дешевою продукцією. Купивши пиво, просто перелийте його в невеликі пластикові ємності і закопайте їх на рівні землі.

Повертаємо блиск золотим прикрасам. Золоті вироби з часом стають досить тьмяними і вкриваються темними плямами. Але якщо протерти такі колечка і браслети ганчірочкою, змоченою в пиві, то буквально після першої обробки до них повернеться їх колишній блиск. Якщо плями не видаляються досить тривалий час, то прикраси треба буде замочити в пиві, а потім відполірувати сухою вовняною ганчіркою

Освіжаємо газон. Досить часто влітку на газонах утворюються некрасиві бурі плями, які не зникають навіть після повторного перекопування і висаджування трави. Це пов’язане з тим що в грунті розмножуються грибки, які весь час вражають траву в цьому місці. Але якщо регулярно поливати заражену ділянку пивом, то вже через пару тижнів ви помітите, що трава почне зеленіти і нормально рости. За це час ферменти, які є в пиві, вб’ють всю патогенну мікрофлору і посприяють більше інтенсивному розвитку рослин.

14.03.2019



Рівне-Ракурс №10 від 14.03.2019p. 
На головну сторінку