Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №904 від 14.03.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

З рівненського аеропорту знову літатимуть: Рівне – Шарм-ель-Шейх - Рівне

З рівненського аеропорту знову літатимуть: Рівне – Шарм-ель-Шейх - Рівне

Вже наступної суботи, 23 березня, відбудеться перший виліт з КП «Міжнародний аеропорт Рівне» до Шарм-ель-Шеху. Про це 12 березня повідомив директор аеропорту Ігор Насинюк під час зустрічі з керівником відділу з розвитку і партнерських стосунків Антоном Савченком та директором регіонального представництва в західному регіоні туроператор Join Up Віталієм Тимківим.

За словами Ігоря Насинюка вже другий рік рівненське летовище продовжує співпрацю з туроператором Join Up.

«В минулому році двічі на тиждень були вильоти до Туреччини, які починалися з травня. Тепер дана компанія знову хоче продовжувати розвивати аеропорт і туристичний бізнес на Рівненщині» - сказав він.

Антон Савченко наголосив на тому, що Join Up зацікавлений в розвитку регіональних вильотів. Адже хочуть забезпечити комфортні умови для відпочинку своїх клієнтів.

Наразі перельоти будуть здійснюватися на літаку Bukovyna Airlines MD – 83. Проте, Антон Савченко зауважив, що як тільки рівненський аеропорт буде готовий приймати боїнги вони готові літати на нових літаках.

В свою чергу Ігор Насинюк повідомив про те, що до травня повинні завершитися всі ремонті роботи злітно-посадкової смуги і вона буде здана в експлуатацію.

Крім того, є ймовірність того, що до першого вильоту з Рівного в аеропорту працюватиме дьюті-фрі.

«Завтра має відбутися зустріч з представниками компанії з якою рівненський аеропорт підписав договір про співпрацю ще наприкінці минулого року. Маю надію, що встигнемо поставити дьюті-фрі до 23 березня», - зазначив директор аеропорту.

Наразі вильоти з Рівного до Єгипту відбуватимуться по суботах. Проте, як зазначив Віталій Тимків все буде залежати від попиту пасажирів.

«Завантаження на перші рейси на сьогоднішній день – одна з найкращих, навіть в порівнянні зі Львовом. Якщо так буде й надалі чартерна програма буде діяти все літо і можливо плавно перейде на зимовий період. Також зараз розглядаємо та аналізуємо рентабельність перельотів до Туреччини. Швидше за все, найближчим часом будуть рейси і до Анаталії», - сказав він.

В ході засідання директор «Міжнародний аеропорт Рівне» та представники туроператора Join Up підписали меморандум про співпрацю в галузі туризму.

14.03.2019



Рівне-Ракурс №10 від 14.03.2019p. 
На головну сторінку