Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №904 від 19.03.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

Відпочити в санаторії потрібно хоч раз на рік

Відпочити від шаленого ритму сучасних кам'яних джунглів хоче практично кожен, але не всім відомо, що в Вінницькій області можна не тільки відпочити, виїхати на природу, а й пройти лікування Санаторій "Поділля" - сонячний курорт в м.Хмільник!

Відпочинок в санаторії - це поєднання свіжого цілющого повітря і новітніх технологій в сфері медицини та охорони здоров'я. Приїжджаючи на відпочинок або лікування в санаторій "Хмільник" http://radon.com.ua/uk/, ви потрапляєте в руки до професіоналів. Важливо знати і розбиратися в тому, які різновиди хвороб лікують на курорті. В кожному санаторії ви і ваші діти можете отримати комплексне профілактичне лікування таких захворювань:

- нервової системи;

- ендокринної системи;

- серцево-судинної системи;

- шлунково-кишкового тракту;

- дихальних шляхів;

- опорно-рухового апарату;

- шкірних хвороб;

- ускладнення цукрового діабету.

Ціни на лікування приблизно однакові як у решти санаторіїв, залежать від:

- путівки на 14 або 21 день,

- кількості необхідних процедур

- категорії номера, в якому ви хотіли б проживати.

Для проходження лікування на курорті гості оформлюють санаторно-курортну карту і придбають путівку в санаторій. Рекомендований курс лікування від 14 до 21 дня. Дітей на лікування приймають з 4-х років.

Важливо відзначити, що всі санаторії курорту є сучасно обладнані комплекси, де створені всі умови для комфортного і незабутнього відпочинку.

Отримати профілактичний курс лікування в санаторії може кожен. Вам достатньо просто купити путівку. По приїзду з вами буде проведена консультація лікаря, який і призначить необхідний курс процедур. Лікування Санаторії "Поділля" - це доступний і ефективний спосіб зберегти своє здоров'я на довгі роки. Лікування тут - це не важкий обов'язок, а приємний відпочинок для дорослих і дітей. Тому не варто чекати, купуйте путівки прямо зараз!

Кращий час для відвідування курорту

Температура повітря Поділлі влітку близько ~ 25 ° С, взимку приблизно ~ -10°С, такі показники є оптимальними для відпочинку та оздоровлення гостей. Саме тому, Поділля є цілорічними - кожен день адміністратори зустрічають нових гостей, які приїхали в санаторії.

Санаторій "Поділля" прекрасний у будь-яку пору року - влітку він дивно зелений, яскравий і теплий, восени - потопає в насичених фарбах золота і багрянцю, взимку - вабить гостей засніженим лісом, озером, а навесні радує всіх справжнім килимом з квітів і дивовижною гамою барв!

19.03.2019http://radon.com.ua/ru/



Рівне-Ракурс №10 від 19.03.2019p. 
На головну сторінку