Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №905 від 21.03.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

На Гощанщині діти взяли участь у «Розминці від чемпіона»

На Гощанщині діти взяли участь у «Розминці від чемпіона»

Протягом навчального року одним з найпопулярніших спортивно-масових заходів на Рівненщині є «Розминка від чемпіона».

Черговим місцем, куди в рамках заходу завітали працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області, став Бочаницький навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» Гощанської районної ради Гощанського району Рівненської області.

Разом з ними до школярів завітав майстер спорту України міжнародного класу з козацького двобою, багаторазовий чемпіон України з бойового самбо та ММА (змішані єдиноборства), призер чемпіонату Європи з бойового самбо Микола Кондратюк. Зустріч із спортсменом розпочалася з коротенького знайомства, під час якого діти розпитали в гостя про його режим тренувань та спортивні досягнення. Микола розповів дітям про те, що розпочав свою спортивну кар’єру в 16 років і наразі являється професійним бійцем з ММА. А ще він працює тренером у Гощі та Рівному в спортивному клубі «Скіф».

Після теоретичної частини заходу, чемпіон провів для дітвори розминку. Також школярі отримали практичні навики від титулованого спортсмена. Учні були захоплені спортивними елементами, які він їм продемонстрував.

Організатори заходу відзначили школярів, які стали переможцями конкурсу спортивного малюнку, що напередодні відбувався у школі. А завершився захід вже традиційним спільним фото і тривалою автограф-сесією.

21.03.2019



Рівне-Ракурс №10 від 21.03.2019p. 
На головну сторінку