Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №905 від 21.03.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

“Кардинал-Рівне” втретє у сезоні обіграв “Сокіл”

“Кардинал-Рівне” втретє у сезоні обіграв “Сокіл”

Рівняни перервали свою восьмиматчеву безвиграшну серію у матчах чемпіонату Екстра-ліги. У Хмельницькому команда Станіслава Гончаренка перемогла “Сокіл”.

“Сокіл” – “Кардинал-Рівне” – 2:3 (1:1)

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 17 тур

16 березня 2019 року, Хмельницький, СК ГУНП

Арбітри: А. Духан (Луганська обл.), О. Хомич (Луцьк), С. Подворний (Хмельницький)

Хронометрист: Ю. Жмурко (Хмельницький)

Спостерігач арбітражу: С. Кравцов (Київ)

“Сокіл”: Ліпчинський – Щербань, Кручек, Вербовий, Абзалов – Хамдамов, Сорока, Первєєв, Черниш – Подлюк. Запасні: Штокало, Миколайчук, Шевченко, Чех.

Головний тренер: Роман Ковальчик.

“Кардинал-Рівне”: Морикишка – Басич, Горпинич, Поночовний, Мануйленко – Салтанов, Кравчук, Ардашніков, Назаров – Іванюк. Запасні: Свинарчук, Корнєв.

Головний тренер: Станіслав Гончаренко.

Голи: Кручек (19, 25) – Мануйленко (4, 37), Салтанов (37)

Попередження: Хамдамов (3), Щербань (15) – Мануйленко (38)

Дотепер рівняни вже двічі обігрували “Сокіл” у поточному сезоні. “Кардинал” був сильнішим за хмельницьку команду у Кубку ліги – 4:2 та у першому колі чемпіонату – 7:0. Саме ця перемога 17-го листопада минулого року передувала чотиримісячній безвиграшній серії команди Станіслава Гончаренка. Упродовж цього періоду “Кардинал-Рівне” без перемог провів 11 матчів. 8 з них – у чемпіонаті Екстра-ліги. Обірвалася тривала невтішна серія також у матчі проти “Сокола”.

Гості дуже швидко реалізували свою ігрову перевагу. Передачу від кута майданчика від Олександра Басича реалізував Максим Мануйленко.

Втім, перед перервою “Кардинал-Рівне” вже звично дозволив супернику відігратися. Богдан Кручек на дальній стійці головою замкнув удар-передачу партнера.

А на старті другого тайму вже господарі вийшли вперед у рахунку. Стрімка контратака “Сокола” завершилася тим, що залишений без нагляду Кручек з близької відстані разом із Ярославом Морикишкою заштовхав м’яча у ворота – 2:1.

Повівши в рахунку, “Сокіл” спробував втримати перевагу. Команді Станіслава Гончаренка довелося штурмувати редути хмельничан, змінивши голкіпера на п’ятого польового. Цю роль традиційно зіграв Андрій Ардашніков. І за три хвилини до сирени “Кардинал-Рівне” вирвав перемогу.

Спершу Ігор Салтанов передачею знайшов на “п’ятачку” перед воротами господарів Максима Мануйленка і той оформив дубль. А згодом вже сам Салтанов наважився на удар із середньої відстані і пробив точно – 2:3.

Після цього вже Артур Подлюк вийшов п’ятим у “Сокола” замість Богдана Ліпчинського. Але у чисельній більшості відігратися господарі не зуміли.

“Кардинал-Рівне” втретє у сезоні обіграв “Сокіл”. Ця перемога не допоможе рівнянам у другому етапі чемпіонату Екстра-ліги. Втім, може повернути команді психологічну впевненість у своїх силах.

21.03.2019Прес-служба МФК “Кардинал-Рівне”



Рівне-Ракурс №10 від 21.03.2019p. 
На головну сторінку