Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №906 від 28.03.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Розминка від чемпіона» у Підлозцівській ОТГ

«Розминка від чемпіона» у Підлозцівській ОТГ

На Рівненщини продовжується спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона». Цього разу «Розминка» завітали до учнів комунального закладу «Торговицький навчально-виховний комплекс: дошкільний навчальний заклад - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Підлозцівської сільської ради. На зустріч з кандидатом у майстри спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами опорно-рухового апарату Юрієм Ковальчуком та його тренером Василем Коваленком в спортивному залі зібрались майже всі школярі та педагоги.

Традиційно, захід розпочався з визначення переможців конкурсу малюнків на спортивну тематику, який пройшов в навчальному закладі напередодні з нагоди «Розминки від чемпіона». Нагородження авторів найкращих малюнків продовжилось розповіддю Юрія про свій шлях у спорт, захоплення силовими видами спорту, участь у різноманітних змаганнях. Діти мали нагоду поспілкуватися зі спортсменом, задати питання щодо особливостей тренувань та харчування під час занять пауерліфтингом, про плани на майбутнє, його хоббі тощо.

Задовольнивши цікавість школярів, Юрій провів розминку з учнями. Діти з очевидним задоволенням і старанністю повторювали за ним усі вправи. Після розминки була фотосесія з гостем і його нагородами. Автографів йому довелося роздавати теж чимало.

Нагадаємо, учні шкіл мають можливість зустрітися з відомими спортсменами у своїх рідних шкільних стінах завдяки ініціативі «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та співучасті у заході Відділення НОК України в Рівненській області.

28.03.2019



Рівне-Ракурс №10 від 28.03.2019p. 
На головну сторінку