Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №906 від 28.03.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Тістечко «Буковинській горіх»

Тістечко «Буковинській горіх»

На 10-12 тістечок: Для грильяжу: 150гр. горіхів 50гр. цукру Для бісквіту: 2 яйця 60гр. борошна 60гр. цукру Для глазурі: 100гр. шоколаду від 54% 60гр. масла Для тістечок: Всі бісквітні крихти – 150гр. Весь грильяж – 200гр. 100гр. масла кімнатної температури 8гр. какао Глазур

Для початку робимо грильяж. Підсушуємо на сухій сковорідці горіхи, охолоджуємо. Цукор розтоплюємо в сотейнику до світло карамельного кольору, не мішаємо, додаємо горіхи, тепер можна перемішати силіконовою лопаткою так, щоб всі горішки були в карамелі. Виливаємо все на силіконовий ковбик чи форму. Даємо повністю охолонути, тоді ламаємо грильяж на шматочки і пробиваємо в блендері до крихт. Розмір залежить від ваших вподобань.

Печемо бісквіт: яйця збиваємо з цукром не менше 10 хвилин до стійкої маси, просіюємо борошно, перемішуємо і випікаємо при180С до золотистого кольору 20-25 хвилин. Готовий бісквіт підсушуємо в духовці, поламавши його шматочками., охолоджуємо. Пробиваємо блендером до утворення крихт. Якщо у вас є готовий бісквіт, то його просто підсушуємо і пробиваємо блендером.

Змішуємо крихти бісквітні з грильяж ними, додаємо масло, какао, перемішуємо. Утвориться маса, з якої формуємо наші тістечка. Кладемо їх в морозилку на 1 годину.

Для глазурі розтоплюємо шоколад з маслом, перемішуємо до однорідного стану.

Підморожені тістечка занурюємо в глазур і викладаємо на пергамент. Глазур схоплюється миттєво.

28.03.2019



Рівне-Ракурс №10 від 28.03.2019p. 
На головну сторінку