Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №906 від 28.03.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Юрій Шухевич підтримав Петра Порошенка

Змінювати Верховного Головнокомандувача зараз - неприпустимо

Син легендарного головнокомандувача УПА народний депутат Юрій Шухевич підтримав Петра Порошенка. У спеціальному зверненні для українських телеканалів він заявив, що змінювати головнокомандувача зараз неприпустимо.

«Ми живемо в дуже складний час і в даний момент міняти головнокомандувача – це неприпустимо. – сказав Юрій Шухевич, - Це може нас привести до катастрофи».

Петро Порошенко, який втілив мрію Степана Бандери про гасло «Слава Україні», що стало офіційним привітанням у Збройних силах; Президент за якого не лише знесли ідоли Леніна, але й зробили чи не найбільше для підтримки української мови та культури; Головнокомандувач, який відродив українську армію, що зупинила ворогів – для справжнього патріота України, такого як Юрій Шухевич, цих аргументів достатньо для підтримки.

Однак інші проукраїнські кандидати у Президенти, такі як Руслан Кошулинський та Анатолій Гриценко, хоч також мають разом до 10%, але на жаль не проходять до другого туру. Тому у першій трійці і навіть четвірці Порошенко - єдиний вибір для патріотів.

Щоб не марнувати свій голос, треба вже у першому турі підтримати Головонокомандувача – такою логікою керувався Юрій Шухевич, усвідомлюючи, хоч до Порошенка і чимало претензій, він єдиний прийнятний варіант.

«В цей складний час закликаю вас полишити всякі емоції, полишити розбрат і об’єднатися всім в ім’я майбутньої перемоги», - цими словами завершив своє звернення Юрій Шухевич.

Раніше полковник Збройних Сил, перший заступник командувача Сил спеціальних операцій ЗС України Сергій Кривонос зняв свою кандидатуру з виборів на пост Президента на користь Порошенка. «Вважаю, що сьогодні в тих умовах, в яких перебуває держава, зміна Верховного головнокомандувача ЗСУ є недоцільною», – заявив Кривонос.

На підтримку Порошенка висловилося чимало відомих українців. Мирослав Маринович і Богдан Горинь, Іван Дзюба та Іван Малкович, Юрій Щербак та Надія Лук’яненко (вдова Левка Григоровича), Юрій Винничук та Ярослав Грицак. І багато інших.

28.03.2019



Рівне-Ракурс №10 від 28.03.2019p. 
На головну сторінку