Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №908 від 11.04.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Ніжна паска

Ніжна паска

На 1 пасочку вагою приблизно 350-400гр.: 1л молока 200мл сметани 20-25% 2 яйця 125гр.масла 100гр. цукрової пудри ванільний цукор родзинки, вишня за смаком

Молоко довести до кипіння, сметану збити з яйцями виделкою, влити тоненької цівкою в молоко, дати закипіти буквально кілька секунд. Зняти з вогню і залишити не менше ніж на годину. Процідити через 2-3 шари марлі, а ще краще крізь тканину. Масло кімнатної температури збити з пудрою, додати сирну масу і збити кілька хвилин до утворення пухкої маси, за бажанням можна додати сухофрукти, горіхи. Викладаємо у форму для сирної паски, вистелену марлею (можна скористатися квітковим горщиком з отворами). Зверху ставимо вантаж і залишаємо на ніч в холодильнику. Зранку виймаємо щільну масу, прикрашаємо на свій смак.
11.04.2019



Рівне-Ракурс №10 від 11.04.2019p. 
На головну сторінку