Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №908 від 11.04.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

На Дубенщині нагородили переможців обласних спортивних конкурсів

На Дубенщині нагородили переможців обласних спортивних конкурсів

Протягом зими дошкільнята, школярі та студенти Рівненщини брали участь у різноманітних спортивно-масових заходах, організатором яких виступав комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Не дивлячись на цьогорічну малосніжну зиму, учасники активно будували фортеці та сніговики, змагалися на ковзанах і лижах. Для того, щоб відзначити переможців, організатори заходів регулярно відвідують ці навчальні заклади. Під час візитів, крім урочистого нагородження там проводиться ще й фестиваль здорового способу життя.

Нещодавно такий захід відбувся в Княгининській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Мирогощанської ОТГ. Учням було запропоновано спортивну програму фестивалю, до якої входили різноманітні командні естафети. Змагання видалися захоплюючими і веселими, як для учасників, так і для вболівальників. Хороший настрій та позитивні емоції добре налаштували учасників на безкомпромісну боротьбу у спортивних естафетах. За підсумками змагань були визначені переможці та призери, які були нагороджені дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами Відділення НОК України у Рівненській області.

Скориставшись нагодою, організатори відзначили заклад за перше місце в обласному конкурсі «Сніговик FEST», учні якої стали авторами 19 сніговиків, висотою понад 1,5 метра. Також, нагороди за 2 місце у цій номінації були вручені і в Жорнівському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Дубенської районної ради Рівненської області.

11.04.2019



Рівне-Ракурс №10 від 11.04.2019p. 
На головну сторінку