Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №908 від 11.04.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Допризовна молодь Рівного змагалася в стрільбі, метанні гранат, підтягуванні, стройовій виправці та споряджанні магазинів набоями

На території одної із військових частин оперативного командування «Захід» проведено другий день міського етапу всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді «Заграва-2019».

7 квітня на фондах Товариства сприяння обороні України учні демонстрували свої вміння в кульовій стрільбі та метанні гранат на дальність, а сьогодні вони змагалися в підтягуванні на перекладині, спорядженні магазину набоями на швидкість, виконанні стройових прийомів на місці та в русі у складі команд.

До складу суддівської колегії спартакіади увійшли працівники управління освіти виконавчого комітету Рівненської міської ради, представники Товариства сприяння обороні України та офіцери Збройних cил України.

Як зазначив головний спеціаліст управління освіти виконавчого комітету Рівненської міської ради - головний суддя змагань Микола Радько, з кожним роком результати молоді покращуються. До прикладу, вправи стрільб учні виконують з результатом 43-44 бали з 50 можливих, результат метання гранати на дальність теж вражає – 54-55 метрів.

В рамках підведення підсумків першого дня змагань нагороди з рук суддів отримали призери з кульової стрільби, метанні гранати на дальність, кращі в індивідуальному та командному заліках. Окремою нагородою за підготовку допризовної молоді та особистий внесок у військово-патріотичне виховання молоді було відмічено вчителя з предмету «Захист Вітчизни» ЗОШ 15 Сергія Гапанчука.

За підсумками двох днів буде сформована команда міста Рівне, яка представлятиме обласний центр у другій половині квітня на обласній спартакіаді, а вже в травні на всеукраїнському етапі.

11.04.2019



Рівне-Ракурс №10 від 11.04.2019p. 
На головну сторінку