Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №911 від 02.05.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Кріс Пратт і Кетрін Шварценеггер влаштували вечірку перед весіллям

Кріс Пратт і Кетрін Шварценеггер влаштували вечірку перед весіллям

Голлівудський актор Кріс Пратт, найбільш відомий за участю у серії фільмів «Месники», невдовзі піде до вівтаря з донькою Арнольда Шварценеггера Кетрін. Перед весільною церемонією закохані влаштували гучну вечірку, на яку запросили найближчих родичів та друзів.

Як повідомляє People, Кріс Пратт і Кетрін Шварценеггер вирішили дотриматись американських традицій та влаштували bridal shower – святкову вечірку, яку наречені проводять перед церемонією весілля. Свято зіркова пара організувала у маєтку матері Кетрін Марії Шрайвер, що в Лос-Анджелесі.

«Кетрін світилася від щастя, коли з’явився Кріс. Він хотів, щоб вся увага була прикута тільки до неї. Гостям влаштували веселі ігри і квіткову інсталяцію, а хор виконав кілька пісень. Наречені чудово проводили час, святкуючи з друзями і сім’єю,» – розповів інсайдер видання.

Згідно із фото, вечірку влаштували у біло-зелених тонах. Мабуть, і саме весілля буде в такій же кольоровій гамі. До гостей щаслива Кетрін Шварценеггер вийшла у стильній білій сукні від Lela Rose, оздобленій бахромою та мереживом. Хвилясте волосся донька голлівудського «Термінатора» прикрасила заколкою. А от Кріс Пратт надав перевагу стильній сорочці та класичним штанам.

Раніше Кріс Пратт розповідав журналістам, що хотів би мати весілля взимку. Однак, мабуть, його плани підкорегувала наречена Кетрін Шварценеггер, адже їхня вечірка свідчить про те, що до кінця травня 2019 року пара узаконить свої стосунки.

02.05.2019



Рівне-Ракурс №10 від 02.05.2019p. 
На головну сторінку