Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №912 від 10.05.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

У Рівному депутати зібралися на позачергову сесію

У Рівному депутати зібралися на позачергову сесію

7 травня, депутати Рівненської міської ради зібралися на позачергове засідання сесії міськради.

Так, під час засідання депутати прийняли рішення про надання згоди на передачу у державну власність нерухомого майна в м. Рівному. А саме приміщення на вулицях Драгоманова, 9 та 16 липня, 87. Як зазначає міський голова Володимир Хомко, судова адміністрація хоче отримати у власність приміщення апеляційного суду на вулиці Драгоманова та окружного адміністративного суду на вулиці 16 Липня, які зараз орендує у міста. В свою чергу, міська рада хоче отримати у власність приміщення Нацбанку на вулиці Симона Петлюри. Після рішення міської ради судова адміністрація звернеться до Кабміну, бо тільки в Києві можуть погодити такий обмін.

«Для міста такий обмін вигідний, адже приміщення Нацбанку більше за площею та знаходиться у кращому місці. У будівлі на вулиці Симона Петлюри можна зробити чудовий центр для молоді», - зазначив Володимир Хомко.

Також, депутати Рівненської міськради підготували звернення до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням взяти на особистий контроль розслідування підпалу автомобіля секретаря Рівненської міськради Сергія Паладійчука. Підпал автомобіля Сергій Паладійчук пов’язує з роботою та політичною діяльністю.

«Однозначно цим вчинком, хтось хотів залякати мене. Цей автомобіль був придбаний ще до того, як я був обраний секретарем. Ним користувалися мій син та дружина. Авто було не застраховане. Автомобіль був припаркований поруч із будинком, і була ймовірність перекидання полум’я на будинок. Думаю, таким чином всіх депутатів просто хочуть залякати, адже рішення, які ми приймаємо багатьом не подобаються», - розповів Сергій Паладійчук.

10.05.2019Олеся Оленіч



Рівне-Ракурс №10 від 10.05.2019p. 
На головну сторінку