Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №915 від 30.05.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Олег ШАНДРУК: «Найголовніше те, що «Верес» є і буде!»

Олег ШАНДРУК: «Найголовніше те, що «Верес» є і буде!»

Головний тренер рівненського «Вереса» Олег Шандрук прокоментував гру своєї команди у матчі заключного туру чемпіонату. А також - підбив перші підсумки сезону:

- Ми перемогли і на цьому я хотів би завершити свій коментар по грі. Натомість, хочу підбити деякі підсумки усього сезону. Це був складний і неоднозначний сезон. Для мене найголовніше те, що команда існуватиме далі. Це основне. Бо я теж переймаюся тим, аби у Рівному була команда професіоналів.

Найголовніше, що ми виходимо з кризи. І наші результати - тому свідчення.

Хочу подякувати усій нашій команді. Починаючи водієм клубного автобуса і завершуючи президентом клубу Олексієм Хахльовом.

Зараз у нас відбуваються певні зміни. Вливаються нові люди у структуру клубу. Їм я теж дякую. Бо розумію, що без належної фінансової підтримки існування команди неможливе.

Особвиве дякую - футболістам. Бо цей сезон був складним і для них, і для мене, як для тренера. За минулий рік я зовсім по-іншому подивився на деякі речі. Ми пережили і перемоги, і поразки. Але попри все - команда завжди була єдиною. Хоча, не все було ідеально.

Не знаю, як далі складеться доля кожного з футболістів. Але найголовніше те, що «Верес» є і буде!

30.05.2019Інформаційна служба НК «Верес»



Рівне-Ракурс №10 від 30.05.2019p. 
На головну сторінку