Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №916 від 07.06.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Крем-суп з цвітної капусти

Крем-суп з цвітної капусти

На 4-6 порції: 400гр. цвітної капусти 3-4 пера зеленої цибулі 100гр. сиру, краще овечий чи козячий, щоб був ароматний 2 зубчики часнику 1ст.л. масла вершкового 1ч.л. готової гірчиці в зернах 1шт. картоплі 0,4ч.л. мускатного горіха 100мл вершків 10% сіль, перець, лавровий листочок

Відварюємо окремо картоплю і капусту до готовності. Тим часом цибулю і часник нарізаємо, в каструльці розтоплюємо масло, додаємо цибулі з часником, тушкуємо 2-3 хвилини. Додаємо відварену картоплю і капусту, солимо, перчимо, додаємо тертий мускатний горіх і лавровий лист, заливаємо відваром з-під капусти так, щоб покрити овочі і тушкуємо ще 10 хвилин.

Виймаємо лавровий лист і все збиваємо блендером, додаємо вершки і ще раз пробиваємо. Додаємо готову гірчицю, пробуємо і виправляємо на сіль.

Готовий суп викладаємо в тарілки і присипаємо тертим сиром, можна підсмажити маленькі грінки з білого хліба

07.06.2019



Рівне-Ракурс №10 від 07.06.2019p. 
На головну сторінку