Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №919 від 27.06.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

ФК “Малинськ” не зумів наблизитися до досягнень “ОДЕКА”

ФК “Малинськ” не зумів наблизитися до досягнень “ОДЕКА”

Футбольний клуб “Малинськ” у двоматчевому півфінальному протистоянні з діючим Чемпіоном України серед аматорів, драматично поступився “Вікторії” з Миколаївки та здобув бронзові медалі змагань.

У першому матчі цих команд, представники Рівненщини вели в рахунку 2:0, але після вилучення Дмитра Луцюка, не зуміли втримати перевагу та завершили матч “комфортною виїзною нічиєю” 2:2.

Повторна гра, стала першим матчем ФК “Малинськ” на рідному стадіоні, після грандіозної реконструкції, як виявилось згодом, повернення у рідне село стало для команди нефартовим.

Вже на шостій хвилині матчу господарі пропустили гол, але за наступну годину часу зуміли не лише зрівняти рахунок, але й вийти вперед завдяки голам Анатолія Оніщука та Артема Корольчука. Путівка до фіналу почала вислизати з рук на 89 хвилині, коли гості зуміли забити та перевести матч в додатковий час, а згодом і до післяматчевих пенальті.

“Футбольна лотерея” для господарів стала катастрофою. Поперечина, воротар, стійка – це підсумок перших трьох ударів серії у виконанні гравців ФК “Малинськ”. Не скористатися таким “подарунком” гості, звісно ж, не могли, тож здобувши перемогу в післяматчевих пенальті 3:1, команда вдруге поспіль вийшла до фіналу Чемпіонату України серед аматорів. ФК “Малинськ” вперше в своїй історї здобув бронзові нагороди цих змагань.

Зазначимо, що ФК “Малинськ” став четвертою командою з Рівненщини за всю історію проведення Чемпіонатів України серед аматорських команд, починаючи з 1964 року, яка виборола нагороди цих змагань. Окрім березнівчан в клубній колекції також бронзові медалі має радивилівський “Сокіл” у 1995-1996 та команда, яку пам’ятають лише уболівальники з солідним стажем – “Локомотив” з Рівного у сезоні 1992-1993. А найтитулованішим та недосяжним у найближчі роки, клубом Рівненщини залишається ФК “ОДЕК”, який є п’ятиразовим бронзовим призером змагань та єдиним клубом Рівненщини, який має в колекції золоті медалі та звання Чемпіона України серед аматорів, яке команда здобула у сезоні 2013 року.

27.06.2019www.fcodek.org



Рівне-Ракурс №10 від 27.06.2019p. 
На головну сторінку