Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №919 від 27.06.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Рух заради здоров’я» в Мирогощі

«Рух заради здоров’я» в Мирогощі

На Рівненщині триває спартакіада у підвідомчих установах департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації  «Рух заради здоров’я», котра цього разу завітала до комунального закладу «Мирогощанський дитячий будинок-інтернат» Рівненської обласної ради.

Підопічними цього закладу здебільшого є інваліди дитинства з вродженими вадами розвитку, котрі залишаються тут навіть коли перестають бути дітьми. Більшість з них вже раніше залучалися до заходів, які проводили комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Відділення НОК України в Рівненській області, тому з неабиякою радістю зустріли гостей.

Перед початком змагань, з вітальним словом перед підопічними виступили організатори змагань. Гості побажали всім присутнім міцного здоров’я, спортивного азарту та успіхів.

Учасникам була запропонована оновлена програма естафет, в ході якої вони наввипередки бігали вправляючись з різноманітним спортивним інвентарем.

Після завершення заходу, всі учасники були нагородженні дипломами Відділення НОК України в Рівненській області та солодкими подарунками від керівництва комунального закладу «Мирогощанський дитячий будинок-інтернат» Рівненської обласної ради.

27.06.2019



Рівне-Ракурс №10 від 27.06.2019p. 
На головну сторінку