Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №920 від 04.07.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Андрій Полтава:

Андрій Полтава:

«Не допущу у Верховній Раді «вата шоу»...»

Відомий блогер та телеведучий програми «Вата шоу» на телеканалі «Прямий», а нині кандидат до парламенту від політичної партії «Європейська Солідарність» Андрій Карпов (творчий псевдонім Полтава) побував у Рівному.

Програма у Андрія Полтави в обласному центрі була насичена, але нам вдалося записати з ним і з кандидатом від «Європейської Солідарності» по 152 виборчому округу Олексієм Муляренком коротке, але доволі цікаве інтерв?ю.

- Отже, Андрію, Ви відомий в Україні блогер і телеведучій. Навіщо Ви йдете в парламент?

- Тому що не хочу, аби у Верховній Раді був реванш «ватників». На жаль, їх скоріше за все буде багато у новому складі парламенту і для мене, як для людини, яка активно бореться з «ватою», дуже важливо, щоб ми не дали змоги здійснити реванш, про який мріють російські окупанти.

- Ваш номер в списку «Європейської Солідарності» 30. Думаєте, що Вам вдасться потрапити до парламенту?

- Так. Я відвідую дуже багато міст в рамках нинішньої передвиборчої кампанії. Хочу сказати, що за останні сім днів я побував у 14 містах західної України, говорив з людьми і переконався - нашу політичну силу підтримують люди на цих виборах.

- Чому?

- Тут насправді не має нічого дивного. «Європейська Солідарність» - це потужна політична сила з сильною командою кандидатів, які були обрані на партійних праймеріз. Якщо наш перший номер Петро Порошенко - це досвідчений політик державник, який зробив для України більше ніж усі інші президенти, то я тридцятий номер в списку - політик молодий, але мені є в кого вчитись. Тобто, наша команда - це сплав досвіду та молодості, а ще й патріотизму. Тому за нас проголосують патріоти України. Тим більше, що поряд з списком на вибори йде потужна команда кандидатів – мажоритарників, таких як Олексій Муляренко, які показали - як вони вміють працювати. Хочу сказати, що я пишаюсь тим, що такі достойні люди, як Олексій Муляренко, сьогодні є в нашій команді.

- Ви говорите про небезпеку реваншу. Наскільки він можливий?

- Якщо не оберемо до парламенту достатню кількість депутатів – патріотів - він буде неминучим. Україна - це парламентсько - президентська республіка, і тому від того хто стане депутатом Верховної Ради залежить майбутнє України. Хочу попросити тих людей, які дивляться мене в інтернеті та по телебаченню - голосуйте 21 липня за нашу потужну команду «Європейська Солідарність» - це потрібно не Андрію Полтаві, це потрібно Вам, тому що ми Вас захистимо і разом переможемо ворога.

04.07.2019Записав Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 04.07.2019p. 
На головну сторінку