Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №921 від 11.07.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Олімпійське літо» в Олександрії

«Олімпійське літо» в Олександрії

Фізкультурно-оздоровчі заходи «Олімпійське літо» продовжили свої старти в дитячому санаторно-оздоровчому комплексі «Сигнал», що в селі Олександрія Рівненського району.

Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради вже не перший рік відвідують цей дитячий заклад. Співпрацюючи з адміністрацією та вихователями, вони урізноманітнюють дозвілля відпочиваючих програмою естафет і спортивних конкурсів. То ж майданчик, де відбувалися старти, перетворився на вулкан азарту учасників та енергії вболівальників. Команди впевнено долали всі етапи естафет, демонструючи завзяття та спритність у володінні різноманітним спортивним інвентарем. Головним завданням кожного було показати найкращий час та не набрати штрафних балів.

Поки судді підводили підсумки змагань, на учасників очікували ще й випробовування в індивідуальних конкурсах. Тут переможцями стали: Софія Сидорчук ( конкурс «Гімнастичний»), Христина Ярощук ( конкурс «Скакалка»), Максим Ковальчук ( конкурс «Настільний теніс») та Артур Кидун ( конкурс «Кільця»).

А за підсумками змагань – найкращою стала команда із співзвучною назвою -«Перемога», що значно відірвалась від суперників ще з перших естафет.

Всіх переможців та призерів організатори нагородили пам’ятними сувенірами.

11.07.2019



Рівне-Ракурс №10 від 11.07.2019p. 
На головну сторінку